Gazeteci Fuat Uğur’dan istifa şovu yapan Fatma G. adındaki doktora tepki: ‘İsmail K.’nın kızı mısın sen?’

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Twitter’da paylaştığı istifa dilekçesine soy isminin baş harfini yazan doktora, ‘’İsmail K.’nın kızı mısın sen?’’ diyerek tepki gösterdi. Sözde doktor, gelen tepkilerin ardından istifa etmeyeceğini söyleyerek, şovunu yarıda kesti.

featured

‘’@gozdoktoru_’’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini doktor olarak tanıtan Fatma G. adındaki bir kadın, ‘’İnanın halk kaybedecek, zenginler gidecek doktor bulur. Parasız ayda ortalama 30 ameliyat yapıyorum. Artık kim yapacak halkın ameliyatını.’’ notunu yazdığı istifa dilekçesinin görselini Twitter’dan paylaştı.

Çalışma şartları, şiddet olayları ve gelen şikâyetler nedeniyle istifa ettiğini iddia eden kullanıcı dilekçesinde, ‘’Çok isteyerek başladığım doktorluk mesleğimde günden güne kötüleşen çalışma şartları, bitmek bilmeyen şiddet olayları, SABİM, CİMER şikayetleri, elimizden alınan maddi ve manevi haklarımızın çok yakın zamanda geri verilmeyeceği düşüncesiyle 19 yıllık görevimden istifa ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

İSMAİL YK.’NIN KIZI MISIN SEN?

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’na ithafen yazdığı dilekçesinde soy isminin baş harfini yazan Twitter kullanıcısı doktora Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’dan tepki geldi.

Uğur, ‘’İstifa dilekçesine Fatma G. yazan bir doktor!!! İsmail K. ‘nın kızı mısın sen? Trol doktor!) Bir de utanmadan bunu paylaşıyor.’’ sözleriyle kendisini doktor olarak tanıtan Twitter kullanıcısına tepki gösterdi.

İSTİFA ŞOVU UZUN SÜRMEDİ

‘’@gozdoktoru_’’ adındaki kullanıcı, yeni bir açıklama daha yaparak, istifa etmediğini söyledi.

İşte o istifa şovu yapan doktorun yeni açıklaması;

‘’Ben ücretsiz sağlığa ulaşım güçleşti diyorum herkes isime imzaya takılmış. Merak etmeyin istifa etmiyorum. Mücadele etmeye devam edeceğim. Bu twit ben gidince ne olacak, beyin jimnastiği yapın diye. Gerekli ekipmanı olanlar için. Ayda 1200 muayene 30 ameliyat olmayacak.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir