Formula 1 Bahreyn Grand Prix ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Formula 1 2022 sezonu Bahreyn GP'si ile start alıyor. Yeni sezonun ilk yarışında herkesin gözü bu yarışlarda... Formula 1 Bahreyn GP'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı açıklandı.

featured

Formula 1‘de 2022 sezonu başlıyor. Takımlar bu sezonun ilk performansını Bahreyn Grand Prix’sinde gösterecekler. 18 Mart Cuma günü antrenman turları ve 19 Mart Cumartesi günü antrenman turları ve sıralama turlarının geçilmesinin ardından Bahreyn GP’si bugün start alacak. Tüm Formula 1 tutkununun merakla beklediği bu yarışın kanalı ise belli oldu.

FORMULA 1 BAHREYN GP’Sİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor şöleni hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu olarak görülen Formula 1’de yeni sezon heyecanı bugün başlıyor.

Geçen yıl, Max Verstappen ile Lewis Hamilton arasında son yarışın son turuna kadar devam eden şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı F1’de, 2022 sezonunun ilk yarışı Bahreyn’de koşulacak. Verstappen ve Hamilton kadar Charles Leclerc ve Carlos Sainz’in da favori pilotlar arasında gösterildiği sezonun açılış yarışı, bugün (20 Mart Pazar) saat 18.00’de TV+’tan, S Sport 2’den ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

TV+ BAHREYN SEZONUNUN TAMAMINI YAYINLAYACAK

TV+’ta Formula 1 heyecanı Bahreyn GP’si ile sınırlı kalmayacak. Tüm sezon boyunca yarışların ve sıralama turlarının canlı yayınlarla sporseverlerle buluşacağı F1’de ikinci yarış olan Suudi Arabistan mücadelesi de TV+’ta olacak. Motor sporları severleri, 25-27 Mart tarihleri arasındaki Suudi Arabistan GP’sini de TV+’tan canlı yayınlarla takip edebilecekler.

Formula 1’de yeni sezon başlıyor! İşte yeni kurallar!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir