Foncu medyanın CHP’yi uyuşturucudan aklama çabası! AK Parti ve MHP’li diye duyurdukları yeğenler CHP’li çıktı

Erzincan'da 25 kilo uyuşturucu bulunan aracın içinden CHP Karlıova İlçe Başkanı Sıddık Bingöl'ün yeğeni çıktı. Ancak foncu CHP medyası olayı AK Partili belediye başkanı ve ilçe başkanının yeğeni ile MHP'li ilçe başkanının yeğeni olarak servis etti.

featured

Erzincan’da polisin uyuşturucu taşıdıkları şüphesiyle takibe aldığı araç uzun süren kovalamacanın ardından durduruldu. Araçta yapılan aramada 25 kilo uyuşturucu madde bulundu. Araçtaki üç kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden birinin CHP Karlıova İlçe Başkanı Sıddık Bingöl’ün yeğeni Diyar Bingöl olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan diğer isim Mücahit Altun’un ise CHP Bingöl Karlıova ilçe teşkilat üyesi Hamdi Altun olduğu öğrenildi.

 

FONCU MEDYA 6. DERECEDEN AKRABALARINI BULDU

CHP tarafından fonlanan FETÖ bağlantılı haber siteleri ise yakalanan şahısların 6. dereceden akrabaları olan AK Parti ve MHP’li isimleri duyurarak haberi servis etti.

CHP’li birinci dereceden akrabaları görmeyen foncu medya haberi “Şüphelilerden birinin AK Parti Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile AK Parti Karlıova İlçe Başkanı İlyas Bingöl’ün yeğeni olan Diyar Bingöl olduğu anlaşıldı. Bir diğer şüphelinin ise MHP Karlıova İlçe Başkanı Şevket Demir’İn yeğeni Serdar Demir olduğu öğrenildi. Serdar Demir’in aynı zamanda Karlıova Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı’nda memur olduğu belirtildi. Araçtaki Mücahit Altun adlı bir kişi de gözaltına alındı. ” ifadeleriyle servis etti.

AMCAYI GÖRMEDİLER, TEYZESİNİN KAYINBİRADERİNİ HABER YAPTILAR

Uyuşturucu ile yakalanan şahsın CHP Karlıova İlçe Başkanı Sıddık Bingöl’ün yeğeni olduğunu görmezden gelen foncu medya, AK Partili Karlıova Belediye Başkanı ile 6. dereceden akrabalığını haber yaptı.

Gözaltına alınan Serdar Demir isimli şahsın da, MHP Bingöl Karlıova İlçesi Teşkilatı yönetim kurulunda görünen Şevket DEMİR in 4.Derece akrabası (Teyzesinin Kayınbiraderi) olduğu ortaya çıktı.

 

thumbnail
İlişkili Haber
Narko Kemal yine iş başında! Makamında uyuşturucu taciri Hamza Güner’i ağırladı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir