Doge yavrusu Floki Inu, Fenerbahçe’ye sponsor oldu! Floki Inu nedir, nasıl alınır? Floki Inu ne kadar?

"Doge yavrusu" olarak nitelendirilen Floki Inu dünyada birçok futbol takımına sponsor olmasının ardından Fenerbahçe'yle de sponsorluk anlaşması imzaladı. Peki günden güne popülerliğini artıran kripto para Floki Inu nereden alınır? Floki Inu kaç dolar? İşte detaylar...

featured

Elon Musk, Eylül ayında Shiba Inu cinsi yavru köpeğinin yerde yatarken bir fotoğrafını yayınlamış ve “Floki geldi” notu ile paylaşmıştı. Musk’ın paylaştığı tweeti mesaj olarak algılayan yatırımcılar, içinde floki geçen çok bilinmeyen kripto paraların değerini arttırmıştı.

DOGE yavrusu Floki Inu (FLOKI), Rusya’nın büyük futbol kulüplerinden Spartak Moskova’nın ortağı oldu.

Dün ise Fenerbahçe Spor Kulübü cephesinden yapılan açıklamada popüler meme coin Floki Inu ile sponsorluk anlaşmasına varıldığı duyuruldu.

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Futbol A Takımımız ile kripto endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlayan ve dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Floki, bu anlaşma kapsamında Fenerbahçe Erkek Futbol Takımımızın 2021/2022 sezonu boyunca konç sponsoru oldu.

Futbol A Takımımız bu anlaşma kapsamında 2021/2022 sezonu boyunca Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı karşılaşmalarda sahaya “Floki” logolu çoraplar ile çıkacak.

Hızla büyüyen 350.000’den fazla kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri olma yolunda ilerleyen Floki’ye ailemize hoş geldin diyor; anlaşmanın her iki taraf için de başarılı bir iş birliği olmasını diliyoruz.”

Peki Floki Inu ne kadar? Floki Inu nasıl alınır? İşte detaylar…

FLOKI INU NEDİR?

Floki Inu bir mem parası değildir. Shiba Inu topluluğunun hayranları ve üyeleri tarafından oluşturulan yeni bir kripto para birimi olan Floki Inu, adını Elon Musk’ın kendi Shiba Inu’sundan aldı. Yatırımcıları ödüllendirmek için tasarlanan Floki Inu her işlemde cüzdanınıza daha fazla Floki Inu parası ekler.

FLOKI INU NASIL ALINIR?

Floki Inu alabilmek için iki seçenek bulunuyor. Bunlardan biri merkezi kripto borsalarından satın almak. Diğeri ise PancakeSwap ve UniSwap merkeziyetsiz kripto borsalar üzerinden satın almak olarak söylenebilir.

Coinmarketcap’teki verilere göre maksimum arz ve dolaşımdaki arz konusundaki tutarsızlık nedeniyle piyasa değerinin belirlenemediği Floki Inu, en düşük fiyat seviyesini Ağustos 2021’de 0.00000002 dolar ile yaşarken, en yüksek seviyesini Kasım 2021 tarihinde 0.0003437 dolar ile görmüştür.

Floki Inu, henüz Binance ve Coinbase gibi büyük borsalarda listelenmezken, Gate.io, Uniswap, Poloniex, PancakeSwap, Hotbit, MEXC gibi kripto para platformlarından alınıp satılabiliyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir