Flaş iddia! Veyis Ateş bugün Habertürk’ten kovuluyor…

featured

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in 6 Haziran’da yayımladığı videoda dile getirdiği iddialardan biri, Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz için Ankara’da arabuluculuk yaptığıydı.

Bugün kovulacak iddiası

Odatv’nin haberine göre, Sedat Peker’in iddiaları sonrasında gündeme gelen, Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği öne sürülen, Habertürk Ana Haber Spikeri ve program sunucusu Veyis Ateş’in bugün görevine son verileceği öğrenildi.

Instagram hesabını kilitledi

Habertürk’ün izne gönderdiği ve henüz çıkış işlemlerini gerçekleştirmediği Veyis Ateş, siyaset-medya arasındaki kirli ilişkilere aracılık ettiği iddiasına henüz bir yanıt vermedi. Ancak dikkat çeken bir hamlede bulundu.

Ateş, herkese açık olan Instagram hesabını kilitledi.

İddialar karşısında sessizliğini koruyan Ateş’in bu hamlesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Ne olmuştu?

Veyis Ateş’in Paramount Otel’de ücretsiz tatil yaptığı ortaya çıkmış ve bu iddia yalanlanmamıştı.

İşte Sedat Peker’in iddia ettiği Veyis Ateş’in Bodrum Paramount Otel tatili! Muhteşem villadan karizmatik poz…

Habertürk yazarları Fatih Altaylı ve Sevilay Yılman, Sezgin Baran Korkmaz’ın kendileriyle ayrı ayrı temas kurarak, Peker’in iddialarını teyit ettiğini ve Ateş’in Korkmaz lehine durumu çevirmek için kendisinden 10 milyon euro istediğini ileri sürmüştü.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman; Veyis Ateş’in, kara para aklamaktan aranan firari Sezgin Baran Korkmaz’ın, kendisinden 10 milyon euro istediğine yönelik 12 dakikalık ses kaydının, 3 dakikasını dinlediğini açıklamış ve “Şoka girdim, inanamadım” ifadelerini kullanmıştı.

Sevilay Yılman’dan 10 milyon euro iddiası! Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen konuşmayı ifşa etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir