Firari mafya Sedat Peker’in fonladığı ‘Haber’ Twitter’da yalan pompalıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, günlerdir Marmaris’teki yangınla mücadele ederken, yalan ve iftiralarla da karşı karşıya kalıyor. Firari mafya Sedat Peker tarafından fonlanan ‘’@Haber’’ adındaki Twitter hesabının, Bakan Soylu üzerinden yalan dolu bir paylaşımı elinde patladı…

featured

Pusholder, BPT Haber gibi son dönemde sosyal medyada türeyen yalan kaynaklarına bir yenisi daha eklendi. ‘’@Haber’’ kullanıcı adıyla doğru haber paylaştığını ileri süren yalan haber kaynağı baltayı taşa vurdu.

Marmaris’te orman yangını! Bakan Soylu ve Kirişçi yangın bölgesinde

‘’@Haber’’ adındaki Twitter hesabı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Yangın bölgesinde 3 gündür toplam 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz” açıklamasını çarpıtarak dün akşam Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman onuruna verilen davet katıldığı görüntüleri paylaştı.

Sosyal medya gazeteciliği yaptığını iddia eden hesabın konunun arkasını önünü araştırmadan paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Dün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangınından etkilenen bölgede incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Selman’ın programına katılmak üzere Ankara’ya hareket etti.

Bakan Soylu’nun, Selman onuruna verilen davet katıldıktan hemen sonra Marmaris’e geri döndüğü görüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’in Marmaris’teki orman yangının başından itibaren bölgede olduğu biliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir