‘Ben bir insanım’ diyen Finlandiya Başbakanı’nın ağlaması sosyal medyada gündem oldu

Adı kokain partisi ve dans skandallarıyla anılan Finlandiya Başbakanı’nın ağlaması sosyal medyada gündem oldu. Lahti’de konuşan Sanna Marin, açıklama yaptığı esnada sesi titredi, gözyaşlarına hakim olamadı…

featured

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, son günlerde dünya gündeminde yer alıyor. Kokain partisi görüntülerinin ardından bir erkekle dans ederken görüntüleri çıkan Sanna Marin’in geçtiğimiz gün de güzellik kraliçesiyle dans görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün uyuşturucu kullanmadığını ispat etmek için test yaptıran Marin, test sonucunun negatif çıktığını açıklamıştı.

Sanna Marin’in yeni dans görüntüleri ortaya çıktı! Bu defa güzellik kraliçesi Sabina Sarkka’yla…

Bugün Finlandiya’daki Lahti şehrinde konuşan Marin, yaşadığı zor süreç nedeniyle açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

”BEN DE BİR İNSANIM”

”Ben de insanım” diyerek gözyaşlarını akıtan Marin, ”Bazen ben de bu kara bulutların ortasında neşeyi, ışığı ve eğlenceyi özlüyorum. Kişisel olarak görmek istemediğim, görmek istemeyeceğinizi bildiğim her türlü görüntü, her türlü video materyali içeriyor ve yine de hepimize gösteriliyor. Özeldir, neşedir ve hayattır.” ifadelerini kullandı.

Marin, ”Ama tek bir iş gününü bile kaçırmadım, tek bir görevi bile kaçırmadım ve bunun ortasında bile yapmayacağım, çünkü bunların hepsi gidiyor ve daha güçlü bir ülke inşa etmemiz gerekiyor. Hep beraber.” dedi.

Marin, son altı aydır savaşta olan Ukraynalıların hayatta çok daha büyük zorluklar yaşadıklarını hatırlattı. Örneğin son günlerde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelensky’yi düşündüğünü söyledi.

Marin, ‘’Öğreneceğim. İşimi şimdiye kadar yaptığım gibi yapıyorum ama Ukrayna’yı düşünüyorum ve işimi yapıyorum’’ diyerek, konuşmasını bitirdi.

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’den tepki çeken kokain görüntüleri sonrasında flaş hamle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir