Final tehlikesi ile burun buruna gelen Tozluyaka dizisinde savaş yeniden başladı!

Yaz döneminde Fox TV ekranında yayınlanan gençlik dizisi Tozluyaka, etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış sergiledi. Dizi, Yasak Elma’nın ekranlara dönmesiyle pazar günlerine kaydırıldı.

featured

Tozluyaka dizisinde gün değişikliği reytinglere olumsuz yansırken, dizi hayranları da sosyal medyada bir erken final ihtimali nedeniyle büyük tedirginlik içine girdi.

Hem tecrübeli isimlerin hem de genç oyuncuların birbirleri ile çok iyi bir kaynaşma yaşadığı Tozluyaka dizisinin seti adeta bir okul gibi.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören gibi çok tecrübeli isimler dizinin kadrosunda buluştu.

Sude Zülal Güler, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek gibi genç oyuncular da hikayede etkili bir şekilde yer alıyor.

Dizinin setinden paylaşılan görüntülerde de ekibin ne kadar özveriyle ve yardımlaşma içinde çekimleri gerçekleştirdiğini ve çok eğlendiklerini görebilirsiniz.

Böyle güçlü bir şekilde farklı kuşaktaki oyuncuların dayanışması ile büyük ilgi çeken dizinin hikayesinde ise savaş yeniden başlayacak. Dizinin 2 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak 14. yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Acımasız planlar, kurulan tuzaklar, saklanan sırlar…. Hepsi bugün ortaya dökülürken henüz başlamak üzere olan tüm dostluk, kardeşlik ve aşklar da yara alır.

Büyük bir kavganın ve gelecek düşmanlıkların temelleri atılmıştır ve bu defa kimsenin kimseyi affetmeye niyeti yoktur.

Vefa’nın ölümünde gizlenen sırlar da dahil hepsi ortaya dökülürken iki ayrı grup yeniden eskiye döner. Savaş yeniden başlar.

Tüm bu olanların arasında zaman akıp gider. Hayat normal seyrindedir artık. Kaldıkları yerden devam eder herkes. Ama ummadıkları bir şey olur. Adaletin kılıcı herkesi ortadan ikiye ayırır.

Tozluyaka’nın Cemre’si Ecem Çalhan’ın yeni paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir