Filenin Sultanları yarı final için Polonya mücadelesine çıkıyor! Türkiye-Polonya voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

featured

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda D Grubundaki 5 rakibini de üst üste mağlup eden Kadın Voleybol Takımımız, 8’li finallerde de Çekya karşısında 3-1’lik bir skorla günün kazananı oldu. Çeyrek finalde performans sergileyecek Filenin Sultanları Polonya – Ukrayna maçının kazananı olan Polonya ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye – Polonya çeyrek final voleybol maçı ne zaman?

TÜRKİYE – POLONYA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Avrupa Şampiyonası’nda 6’da 6 yaptı. Çeyrek final karşılaşmalarında Türkiye- Polonya mücadelesi olacak. Maç 31 Ağustos Salı akşamı saat 20:30’da başlayacak. Karşılaşma Bulgaristan’ın Filibe kentinde gerçekleşecek ve TRT 1’den canlı yayımlanacak.

TÜRKİYE-POLONYA VOLEYBOL MAÇI CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

YARI FİNAL RAKİBİ SIRBİSTAN-FRANSA MAÇININ GALİBİ

“Filenin Sultanları”, çeyrek finalde rakibini elemesi halinde ise yarı finalde Sırbistan-Fransa eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Son 16 turunda Ukrayna’yı 3-1 mağlup eden Polonya, çeyrek finalde Türkiye ile eşleşti. Polonya, B Grubu’nda 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştı.

GRUPTAN NAMAĞLUP LİDER ÇIKTILAR

Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan’ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada beşte beş yapan “Filenin Sultanları, sadece ilk maçta Romanya’ya set vermişti.

Türkiye, Ukrayna’yı D grubunda geçen hafta oynanan maçta 25-14, 25-19, 26-24’lük sonuçlarla set vermeden 3-0 yenmişti.

MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: İŞİMİZ BİTMEDİ, ALTIN MADALYA İSTİYORUZ

Çekya zaferinin ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, turnuvada hedefin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Filenin Sultanları’nın şampiyonluğu hak ettiğini belirten Üstündağ, “Buradan da telafisi olmayan çeyrek final maçını kazanıp Belgrad’a Final Four’a gitmek istiyoruz. Altın madalya istiyoruz, kupa istiyoruz. Bu kızlar hak ediyor. Kim ne demiş önemli değil. Bu kızlar Türkiye için mücadele ediyor, ona bakalım. Türkiye bir format üzerinde çok önemli performans sağladı. Bu başarı tesadüf değil emek, mücadele, özveri, sistemdir. İşimiz hala bitmedi. Bundan sonra önümüzde 3 maç var. 3 maç sonra altın madalya almak istiyoruz” dedi.

Türk voleybolunun kat ettiği mesafeye vurgu yapan Mehmet Akif Üstündağ, “Milli takım emin ellerde, güvende. Biz olur olmayız önemli değil, Türk voleybolu büyük bir mesafe kat etti. Bu ülke için mücadele nasıl olur sahada gösterdiler. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir