Filenin Sultanları Sırbistan karşısında kayıp yaşadı! Saliha-Derya’nın çabası yetmedi! Boskovic damga vurdu

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası F grubu son maçında Filenin Sultanları, Derya Cebecioğlu ve Saliha Şahin'in etkili oyununa rağmen Sırbistan karşısında 3-0'lık sonuçla grup maçlarına veda etti. Çeyrek finale adını yazdırmayı garantileyen Filenin Sultanları grubu kaçıncı sırada tamamlayacağı ise Polonya-Almanya maçının ardından belli olacak.

featured

Türkiye-Sırbistan Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası F grubu son maçında bu akşam güçlü Sırbistan’la karşı karşıya geldi. 18:30’da başlayan mücadelede ilk sette Boskovic ile etkili olan Sırbistan ilk seti 25-20 kazandı ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette biraz daha toparlanan Filenin Sultanları ikinci seti 25-21 kaybetti ve setlerde durum 2-0’a yükseldi. Son sette Saliha, Derya ile etkili olmaya çalışan A Milli Kadın Voleybol takımımız son seti de 25-23 kaybederek parkeden 3-0 mağlup ayrıldı

FİLENİN SULTANLARI SIRBİSTAN KARŞISINDA TUTUNAMADI!

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası F grubu son maçında son dünya şampiyonu Sırbistan karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyamayan Filenin Sultanları 3-0 mağlup oldu ve ikinci turda ikinci mağlubiyetini aldı.

Filenin Sultanları çeyrek finale adını yazdırmayı garantilerken A Milli Kadın Voleybol takımımızın grubu kaçıncı sırada tamamlayacağı Polonya-Almanya maçının ardından netlik kazanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir