Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin gerçek sebebini açıkladı: “Racon”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili Beşiktaş eski başkanı açıklamalarda bulundu. O gece olay olmadan mekanda birlikte olduklarını söyleyen Fikret Orman, yaşanan olayla ilgili detaylar verdi. Kan donduran olayla ilgili bilgi veren Beşiktaş başkanı flaş sözler kullandı. Konunun medyada çıkan 65 bin TL'lik olay olmadığını açıklayan Orman, "Mevzu 65 bin değil de bir racon konusu duydugum kadarıyla, yapan çocuk da 1997'li." ifadelerini kullandı.

featured

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin sır perdesi aralanıyor. O gece yaşanan olaydan hemen önce mekandan ayrılan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman detayları paylaştı. Kan donduran olayın 65 bin TL’den kaynaklanmadığını ifade eden Orman, daha önce konuşulmayan detayları herkesle paylaştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde Fikret Orman ile ilgili şok iddialar…

“O GECEDEN ÖNCE GÖRÜŞELİM DEDİ GÖRÜŞTÜK”

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünden hemen önce birlikte olduklarını söyleyerek, “Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir