FIFA 22’de Ahmet Çalık fırsatçılığı! Ölüm haberini duyanlar oyuncu kartlarını ucuzdan alıp, pahalıya sattı…

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın ölümü tüm Türkiye'yi hüzne boğarken skandal bir olay yaşandı. Futbol oyunu FIFA 22'de Ahmet Çalık'ın oyuncu kartının fiyatı %400 pahalandı. Oyuncunun vefat haberini duyan kullanıcılar Ahmet Çalık'ın kartını ucuzdan alıp pahalıdan satmaya başladı.

featured

Tüm dünya Ahmet Çalık‘ın ölümüne üzülürken fırsatçılar bu konuda da yerini aldı. Dünyanın en büyük kulüplerinin de Konyaspor’a baş sağlığı dilediği talihsiz kazaya skandal bir olay eklendi. Aracının kontrolünü kaybedip şarampole yuvarlanan Ahmet Çalık, bulunduğu arabadan sağ çıkamamıştı. Dünya basınında bu haberin duyulmasının ardından akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Ahmet Çalık

TEPKİ YAĞDI

Dünyanın en çok oynanan futbol oyunu olan FIFA’da Ahmet Çalık’ın kartı, oyuncunun ölümü sonrası %400 artış gösterdi. Ahmet Çalık’ın ölümünü fırsat bilen oyuncular, bu kartı ucuzdan alıp en tepe noktadan satmaya başladı. Duyarlı oyuncular bu durumu fark edince FIFA’ya yüzlerce mesaj yağdırdı. FIFA bu olaya kayıtsız kalmadı ve Ahmet Çalık’ın oyuncu kartının fiyatını en düşük fiyata sabitledi.

Ahmet Çalık

TEŞEKKÜR MESAJLARI

FIFA’nın bu duyarlı davranışının ardından oyuncular EA Sports firmasına teşekkür mesajı yağdırdı. Sadece Türklerin değil tüm dünyanın tepkisini çeken bu davranış kısa süre içinde önlenerek alkış topladı.

Ahmet Çalık

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir