Feyza Aktan’la şiddet davası devam eden Özcan Deniz, gönlünü İranlı modacı Samar Dadgar’a kaptırdı!

featured

Son dönemde eski eşi Feyza Aktan ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Özcan Deniz yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı, gönlünü İranlı modacı Samar Dadgar’a kaptırdı.

26 yaşındaki Dadgar’la Şubat ayında çıkan aşk dedikodularına dair açıklama yapmayan Özcan Deniz, nihayet aşkını ilan etti.

Sosyal medyada aşka geldiler

Sosyal medya hesaplarından ilan-ı aşkta bulunan çiftten Özcan Deniz, “Tam ‘kaybettim’ dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de ‘inatsın’, sabırsın. Onca ‘yok’luğa sahipleri arasında nadide bir ‘var’sın…” mesajını paylaştı.

“Damarlarıma aşk pompalayan adam”

Dadgar’dan, Özcan Deniz’e yanıt gecikmedi. İranlı modacı, sevgilisine şöyle karşılık verdi: “Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim…”

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında neler yaşandı?

Feyza Aktan’ın, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek, şarkıcı olan eski eşi Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Aktan, 2018-2019 yılları arasında evli kaldığı Deniz ile ağabeyi hakkında korunma talep ettiği ve iki ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Deniz’in eski eşine şiddet uyguladığı ve “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm” şeklinde tehdit ettiği de ileri sürülmüştü.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan’ı “Yaralama” suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Şüpheli Özcan Deniz’in savunmasında, iddiaların doğru olmadığını, suçlamaları kabul etmediğini söylediği de iddianamede yer almıştı.

Hakim karşısına çıkacak

İddianamede, şüpheli Özcan Deniz’in “Yaralama” suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle cezalandırılması talep edilmişti. Özcan Deniz, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak. Özcan Deniz hakkındaki “Tehdit” ve “Hakaret” iddialarıyla ilgiliyse takipsizlik kararı verilmişti

Özcan Deniz, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Şarkıcı, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

Basında ve sosyal medyada çıkan, hiçbir dayanağı olmayan, yıllar önce yaşandığı iddia edilen ama nedense o zaman değil de şimdi ‘Çamur at, izi kalsın’ düşüncesiyle ortaya atılmış, iftira niteliğindeki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Şiddet uygulamadım, eski eşimi maddi manevi mağdur etmedim. Yeni bir projemin arifesinde de bunların yaşanması ayrı bir konu.

Kurulacak çok cümle var ama ileride evladımı üzecek kayıtlar bırakmamak adında susuyorum. Ben, bu hayatta en değerli varlığım olan çocuğumu düşünmekteyim ve elimden alınmaya çalışılsa da oğlumu bu çirkin kavgadan zarar görmeden kurtarmaya çalışıyorum.

Ben ancak bir insan ve baba olarak kendimin ve çocuğumun zarar görme ihtimalinin doğması halinde, gerekli önlemleri almak için yasal yollara başvurup, haklarımı resmi mercilerde aramayı doğru buluyorum. Oğlumun geleceğinin gasbedilmesine de asla müsaade etmeyeceğim.

Onun geleceğini inşaa etmek, ona maddi manevi iyi bir miras bırakmaya çalışmakla meşgulüm. Annesi hakkında ulu orta konuşmak gibi bir davranışım olmadı ve olmayacak.

Velayet davasının ikinci duruşması görüldü

Özcan Deniz’in 2019 yılında boşandığı eşi Feyza Aktan’a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davasının ikinci duruşması ise geçtiğimiz ay görülmüştü. İstanbul 17. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmada Özcan Deniz, Feyza Aktan ve tarafların avukatları hazır bulunmuştu. Yaklaşık 3 saat süren duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi için ertelenmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir