FETÖ’cülerin “Suriyeli” kışkırtması devam ediyor! Kahramanmaraş’ta polise saldırı olayını nasıl çarpıttılar?

Kahramanmaraş'ta kendilerini uyaran polis memurlarına saldıran alkollü 3 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Twitter'da "Who?" isimli FETÖ'cü hesap ise bu olayın görüntülerini kullanarak Suriyelilerin polise saldırdığı yalanını yaydı.

featured

Kahramanmaraş’taki polise saldırı olayı, FETÖ’cü hesaplar tarafından çarpıtıldı.

Türkiye’de CHP’nin desteği ile algı operasyonu yapmak için kullanılan FETÖ’cü hesaplar, Suriyeliler üzerinden yaptıkları algı operasyonuyla vatandaşları kışkırtmaya devam ediyor. Bunun son örneği Kahramanmaraş’taki bir olayda yaşandı.

Alkollü oldukları öne sürülen 3 kişi çevreyi rahatsız edince, devriye görevinde bulunan polis ekibi şüphelilerin yanına geldi. Polisler, uyarıda bulunduğu kişilerin saldırısına uğradı.

Polis memurlarına saldırıldığını gören çevredeki vatandaşlar, 3 kişiyi linç etmeye kalkıştı.

İsimleri öğrenilemeyen 3 kişi, saldırdıkları polisler tarafından linç edilmekten kurtarılarak, polis merkezine götürüldü.

Twitter’da “Who?” isimli FETÖ’cü hesap, bu olayın görüntülerini kullanarak Suriyelilerin polislere saldırdığını yazdı. Pensilvanya’da yönetilen FETÖ’cü hesabın yaptığı kışkırtma, olayın aslının kısa sürede anlaşılmasıyla boşa çıktı.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir