FETÖ’cülerden Ümit Özdağ’ın ırkçı çetesine destek için yeni provokasyon hesabı

Tüm girişimlerine rağmen Türkiye'de istedikleri siyasi değişimi gerçekleştiremeyen Fetullahçı Terör Örgütü, sosyal medya üzerinden saldırılarına devam ediyor. Uyuşturucu kaçakçısı mafya babasından ümidi kesen FETÖ'cülerin son gözdesi ise eski akıl hocaları Ümit Özdağ! Sosyal medyada yeni açılan Afgan, Pakistanlı ve Suriyeli görünümlü FETÖ'cü hesaplar, Ümit Özdağ ve ırkçı çetesine malzeme sağlıyor.

featured

15 Temmuz hain darbe girişiminde silahla ele geçiremedikleri Türkiye’yi sosyal medya operasyonlarıyla karıştırmak isteyen FETÖ’cüler hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Bugüne kadar pek çok siyasetçi ve gazeteciyi Türkiye’ye karşı operasyonlarında kullanan FETÖ’cüler en son firari mafya ve uyuşturucu kaçakçısı Sedat Peker’den medet ummuşlardı.

Bugünlerde ise FETÖ’cülerin Türkiye’deki operasyonlarında kullandıkları iddia edilen iki isim dikkat çekiyor. Birincisi, Türk polisini ve Emniyet güçlerini hedef alan Alparslan Kuytul ve çetesi; ikincisi ise sokakları karıştırmak için mülteci düşmanlığını körükleyen Ümit Özdağ.

ÖZDAĞ-FETÖ İLİŞKİSİ ÇOK ESKİYE DAYANIYOR

FETÖ terör örgütü üyelerine ‘algı yönetimi ve manipülasyon’ eğitimlerini veren Ümit Özdağ, MHP ve İYİ Parti’yi ele geçirme operasyonları ters tepince çareyi Zafer Partisi’ni kurmakta bulmuştu.

Parti politikalarını tamamen savaştan kaçarak Türkiye’ye yerleşen sığınmacılara düşmanlık üzerine kuran Özdağ, sosyal medya hesabından her gün nefret kusan paylaşımlar yapıyor. FETÖ’cüler tarafından kendisine ulaştırılan çoğu kurgu ve eski tarihli olan videolarla yabancı düşmanlığını körüklen Özdağ’ın yalanları daha önce defalarca deşifre edilmişti.

FETÖCÜLERE VERDİĞİ AKIL: “YALANI ISRARLA PAYLAŞIN Kİ AMACINA ULAŞSIN”

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yalan olduğunu bildiği halde ısrarla bazı iddiaları tekrarlayan Özdağ’ın zamanında ders verdiği FETÖ’cü teröristlerden sosyal medyada aldığı destek dikkatlerden kaçmıyor.

FETÖ ile derin bağları bulunan Özdağ’ın çıkardığı derginin yazar kadrosunda firari Emre Uslu başta olmak üzere FETÖ’cü pek çok isim yer alıyor.

942122 508495265876711 1852975641 N

EMRE USLU’NUN HOCASI

Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın ders verdiği düşünce kuruluşlarında pek çok FETÖ’cü isim gibi Emre Uslu da ders almış. Özellikle FETÖ’cülerin uzman olduğu ‘medyada algı yönetimi’ derslerinin Ümit Özdağ tarafından verildiği biliniyor.

Screenshot 2022 02 21T220400.440

Özdağ aynı zamanda FETÖ medyasının da önde gelen kalemlerinden ve yorumcularındandı…

Screenshot 55 Screenshot 54

ZAFER PARTİSİ’NE FETÖCÜLERDEN BÜYÜK DESTEK

Türk gençlerini Türkiye’deki yabancılara karşı kışkırtarak sokak olaylarının çıkmasını amaçlayan FETÖ’cülerin Zafer Partisi’ne sosyal medyada verdikleri destek dikkatlerden kaçmıyor.

Gün boyu Suriyeli ve Afgan mültecilerin sosyal medya hesaplarında arşiv taraması yapan FETÖ’cü sosyal medya uzmanları, Twitter’da açtıkları Militer Doktrin, Sığınmacı GündemiTürk BaşkanMülteci Haberleri, Bee Haber gibi hesaplar vasıtasıyla buldukları ya da kurguladıkları videoları Ümit Özdağ ile aynı anda paylaşıyor.

PROVOKASYON HESAPLARINI KENDİLERİ AÇIYOR

FETÖ’cüler tarafından açılan provokasyon hesaplarının son örneği ise Mohammad Ayyub isimli Twitter hesabı. Mart ayında provokasyon ve Ümit Özdağ’a malzeme üretmek için açılan hesabın paylaşımları ise Türkiye’de sinir uçlarına dokunacak cinsten…

 

SAHTE PROFİL, SAHTE GÖRSEL

FETÖ’cüler tarafından açılan Mohammad Ayyub isimli Twitter hesabından 28 Mart tarihinde atılan tweette bir şahsın Pakistan’dan Antalya’ya silah kaçırdığı ve tek bir kafir kalıncaya kadar cihadın devam edeceği yazıldı.

İçerikte kullanılan görsel de içeriği paylaşan hesap gibi sahte. Afganistan’da çekilen bir görüntüyü Antalya’daymış gibi lanse eden FETÖ’cüler, ABD çıkarlarına hizmet için Türkiye’de sokakları karıştırmaya çalışıyor.

SOKAK ÇAĞRILARI

ABD tarafından fonlanan hesapların temel amacının Türkiye’de bir iç karışıklık çıkarmak ve Türkiye’nin dikkatini Suriye’nin kuzeyinden çekmek olduğuna işaret eden uzmanlar, Ümit Özdağ ve ırkçı provokasyon  yapan hesapların PKK-YPG terör örgütlerine ses çıkarmadığına dikkat çekiyor.

Söz konusu hesaplardan son günlerde ise sokağa çıkarak ‘sığınmacılara saldırma’ çağrıları peş peşe yapılıyor. Ümit Özdağ’ın algı operasyonu için kullanılan yeni tarihli sosyal medya hesaplarından yapılan tehlikeli çağrılara ise yüksek takipçili diğer ajans hesapları etkileşim desteği vererek geniş kesimlere yayılmasını sağlıyor.

Irkçı provokasyona dev bütçe! ABD, Türkiye’deki ırkçı sosyal medya çetesine para akıtıyor

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir