Fetöcü hainlerin sesi CHP’li Murat Bakan, Türk polisini tehdit eden Garo Paylan ile ortak program yapmış

Sosyal medya üzerinde FETÖ ile iltisaklı hesaplar üzerinden Türk polis teşkilatına sayısız iftiralar atan sözde polis hakları savunucusu CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Halk TV'de birlikte program yaptıkları HDP’li Garo Paylan’ın Kadıköy'de bir polis memuruna yaptığı hakaret ve tehditlere sessiz kaldı.

featured

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle polislik mesleğinden atılan hainlerin sosyal medyada sözcülüğünü yapan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın polis hakları konusundaki iki yüzlülüğü bir kez daha tescillendi.

Her fırsatta ‘Polislerin hakkını savunuyorum’ diyerek Türk Emniyet Teşkilatı’na iftira atan Murat Bakan, dün Kadıköy’de HDP’li Garo Paylan’ın bir polisi tehdit etmesine ses çıkaramadı.

 

‘Apo’ya özgürlük’ sloganları ile İstanbul Kadıköy’de yasa dışı gösteri yapmak isteyen terör örgütü yandaşlarına polisin yaptığı müdahaleyi ‘demokrasiye darbe’ olarak gören CHP’den pek çok isim, Türk polisini suçlayarak HDP ve PKK’lı eylemcileri savunmuştu.

MURAT BAKAN NİYE SESSİZ?

Firari FETÖ’cülerin Türk polisine iftira atmak için kurguladığı senaryoları sosyal medyada dile getiren sözde polis hakları savunucusu CHP’li Murat Bakan, Kadıköy’de polisi tehdit eden HDP’li Garo Paylan’a tek kelime edemedi.

Benzer Haberler
murat-bakan-bahtiyar-dogruyol
CHP’li Murat Bakan, Şehit Savcı Kiraz’ın katili DHKP-C’li terörist Bahtiyar Doğruyol’u anma töreninde
murat-bakann
Emniyet, CHP’li Murat Bakan’ın iftirasını yalanladı: ‘FETÖ dili kullanmayan HDP’lilerle aynı karede yer almayın’
mersin-tece-polisevi
CHP’li Murat Bakan’ın troll hesabından Mersin’deki hain saldırıyla ilgili ahlaksız paylaşım

Garo Paylan ile birlikte Halk TV’de program yapan Murat Bakan‘ın Türk polisine küfür ve hakaretlerle saldıran HDP’li isimlere ses çıkaramaması samimiyetsizlik ve iki yüzlülük olarak nitelendi.

POLİSE ‘KATİL’ DİYENLERİN PARTİSİNDE POLİS HAKKI SAVUNUYOR!

Firari FETÖ’cü teröristlerin açtığı “Polis Platformu” “Polis Birlik” gibi sahte Twitter hesapları üzerinden Emniyet Teşkilatı’na iftira atan, polisleri provoke etmek için pek çok asılsız haberi servis eden CHP İzmir milletvekili Murat Bakan’ın genel başkanı Kemal Kılıçdaoğlu da geçtiğimiz hafta Türk Polis Teşkilatı’na ‘uyuşturucu tüccarı’ iftirasını atmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da Türk polisi için kullandığı ‘katil polis’ ifadesi hala sosyal medya hesaplarında duruyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir