FETÖ’cü haber sitesinden yeni bir mülteci yalanı! Bıçaklanan Suriyeliyi bıçakladı diye paylaştılar

Sosyal medyada mülteci düşmanlığını körükleyen FETÖ'cü haber sitelerinden WhisperHaber, Bağcılar'daki Kirazlı metro durağında bir Türk vatandaşı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Suriyeli'nin görüntüsünü, tam tersi şekilde "Yabancı uyruklu bir şahıs kavga ettiği kişiyi ekmek bıçağı ile defalarca bıçakladı." ifadeleriyle paylaştı.

featured

Mültecilerle ilgili manipülatif haberler ve görüntüler paylaşan FETÖ’cü haber sitesi WhisperHaber, bıçaklı saldırıya uğrayan Suriyelinin görüntüsünü çarpıtarak tam tersi şekilde yayınladı.

İstanbul Bağcılar’daki Kirazlı metro istasyonunda bıçaklı bir kavga yaşandı. Türk vatandaşı olduğu öğrenilen bir şahıs, Suriyeli bir mülteciyi bıçaklayarak yaraladı.

BIÇAKLAYAN TÜRK, BIÇAKLANAN SURİYELİ

Saldırıyı gerçekleştiren şahıs gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Olay anına ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Ancak FETÖ’cü haber sitesi WhisperHaber, mülteci nefretini yaymak için saldıran kişinin yabancı uyruklu olduğunu yazdı.

WhisperHaber’in Twitter hesabında paylaşılan görüntü için “Yer Kirazlı-Bağcılar metro durağı. Yabancı uyruklu bir şahıs kavga ettiği kişiyi ekmek bıçağı ile defalarca bıçakladı.” ifadeleri kullanıldı.

İşte FETÖ’cü haber sitesi WhisperHaber’in yalan paylaşımı:

https://twitter.com/whisperhaber/status/1521956149997809666?s=20&t=EzYwgiFRISisUX5KzSlwxg

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir