FETÖ’nün tetikçisi Eser Karakaş, BirGün gazetesinde Can Serhat Halis ve Sedat Peker ile bir oldu! Devlete alçak uyuşturucu iftirası

FETÖ’nün tetikçisi Eser Karakaş, BirGün gazetesinde Can Serhat Halis ve organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarını tekrar gündeme getirerek Türkiye Cumhuriyeti’ne alçakça uyuşturucu iftirasında bulundu.

featured

FETÖ’nün tetikçisi Eser Karakaş, BirGün gazetesinde Can Serhat Halis ve organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarını tekrar gündeme getirerek Türkiye Cumhuriyeti’ni karaladı.

FİRARİ MAFYA ELEBAŞININ iDDİALARINI DİLLENDiRDİ

FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen yayın organlarında yazılar yazan ve Türkiye karşıtı konferansların “vazgeçilmez” ismi olan ve son dönemde de PKK’ya yakınlığı ile bilinen Artı Gerçek’te köşe yazarlığı yapan Eser Karakaş, firari organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarıyla özellikle son 6,5 yılda uyuşturucu ile mücadelede rekor yakalamalara imza atan Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef aldı.

KHK İLE ATILMIŞTI!

15 Temmuz darbe girişimi ardından ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında 675 sayılı kararname ile binlerce kişi kamu görevlerinden çıkarıldı. İhraç edilen isimler arasında Prof. Dr. Eser Karakaş da vardı. Karakaş, “Uyuşturucu cehennemi Türkiye” başlıklı yazısında gerek İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nı gerekse Ticaret Bakanlığı’na bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerinin rekor yakalamalarını görmezden gelerek Serhat Halis ve organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in iddialarını tekrar gündeme getirerek Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef aldı.

FUAT AVNİ’NİN SİTESİNDE TETİKÇİLİK!

Teröristbaşı Fetullah Gülen’in sosyal medyadaki tetikçisi Fuat Avni ile ilgili olarak detaylar ortaya çıkmış, Fuat Avni Twitter hesabını açan kişi olarak FETÖ iddianamesine giren Said Sefa isimli FETÖ’cü hainin kurduğu haber sitesinde birçok FETÖ tetikçisi ismin köşe yazdığı belirlenmişti. Bu isimler arasında Ahmet Altan, Yavuz Baydar, Eser Karakaş ve Ergun Babahan da vardı.

ABD, FETÖCÜLERİ UYUŞTURUCU TİCARETİNDE KULLANIYOR

Öte yadan, Fetö’cülerin bulundukları ülkelerde uyuşturucu ticaretine aracılık ettikleri biliniyor. ABD, özellikle Fetö’cüleri yerleştirdiği ülkelerde kurye ve aracı olarak kullanıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir