FETÖ’cüler ile Zafer Partisi militanlarının Maltepe KYK Yurdu yalanı

Irkçı terör çetesinin FETÖ’cü sosyal medya hesaplarından alıntıladıkları videoda Maltepe KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda bir bloğun Arap öğrencilere verildiği iddia edildi. Aynı videoda orta yaşlı pek çok Arap erkeğin yurtta dolaştıkları da söylendi.

featured

Daha önce FETÖ’cü hainlere ‘yalan söyleme teknikleri’ dersi verdiği iddia edilen Ümit Özdağ’ın sosyal medyadaki en büyük destekçileri FETÖ’cü ve PKK’lı hainler tarafından yönetilen hesaplar, bu kez Maltepe’de çekilen görüntüleri çarpıtarak yeni bir operasyona daha kalkıştı.

”Kuvâ-yı Millîye Hareketi”, ”Who” ve diğer FETÖ’cü hesaplar, 40-50 yaşlarında bir grup Arap erkeğin KYK yurdunda ücretsiz kaldıklarını paylaştı, hainlerin paylaşımını retweet’leyen yine Özdağ oldu…

Sosyal medyada hızla yayılan ve Maltepe KYK yurdunda çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu. FETÖ’cülerin yaydığı görüntülere ve iddialara göre Arap asıllı öğrenciler, KYK yurdunda ücretsiz olarak misafir edildi.

Yalan çetesinin elebaşı Ümit Özdağ’ın trolünden Esenler’de ahlaksız provokasyon

Öte yandan ırkçı Zafer Partili isimler de FETÖ’cü hesapların algı dolu paylaşımları üzerinden provokasyona kalkıştı.

https://twitter.com/kuvacilar/status/1558303206392098816?s=20&t=VDUev15cvAcWwe8O7E4ZKg

ZAFER PARTİLİ SEVDA GÜL, VİDEOYU PAYLAŞARAK FETÖ’CÜLERİN YALANINA DESTEK VERDİ

Zafer Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer, görüntüleri Twitter’dan paylaşarak FETÖ’cülerin yalanına destek verdi.

İlk paylaşımında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na seslenen Tunçer, “Sayın Bakan Kasapoğlu; Maltepe Mimar Sinan KYK Öğrenci Yurdu’nda kalan 40-50’li yaşlardaki Arapça konuşan sakallı tipler kimlerdir? Bu kimselere öğrenci belgesi sordunuz mu? Yurt etrafındaki MB plakalı araçlar kimlere ait? Bu soruların cevabını istiyoruz.” dedi.

Tunçer bir başka paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Okul uzatan 1 yıl daha yurtta kalabilirken bu hakkı kaldırdınız. Öğrenci, cebindekiyle idare etmek için öğün atlarken, bunlar bedava yiyip içiyor. Musluklara, dolaplara verdikleri zararı öğrencinin güç bela ödediği yurt paralarıyla yaptırıyorsunuz.

Yahu sizin vicdanınız yok mu? Gençler o kadar dolmuşlar ki ‘Paylaş abla ne olacaksa olsun’ diye ısrar ediyorlar. ‘Fazladan 1 gün kalacak olsak 26,5 TL’yi almadan yurda sokmuyorlar bizi. Güvenliğe, aşçıya soruyoruz bunlar kim diye, onlar da bilmiyor’ diyorlar. Yurtlar öğrencilerindir, bunlar derhal boşaltacak.”

ÖZDAĞ, FETÖ’CÜLERİN YALANINI RETWEET’LEDİ

Tunçer’in bu açıklamalarını, ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da kendi hesabından paylaştı.

IRKÇI ÇETENİN YALANI!

FETÖ’cü sosyal medya hesapların paylaştığı ve ırkçı çetenin yaydığı videodaki kişilerin Iraklı öğrenciler olduğu anlaşıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir