FETÖ ve PKK gönüllüsü Alparslan Kuytul’dan Ümit Özdağ’a destek

Türkiye Cumhuriyeti aleyhine olan her girişime açık destek veren Furkancıların elebaşı Alparslan Kuytul’dan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a da destek geldi. Kuytul’un özel olarak yetiştirdiği ve sokak olaylarında Türk polisine saldıran kadın militanları, sokak röportajlarında Ümit Özdağ propagandası yapmaya başladı.

featured

Gasp, adam kaçırma ve şantaj gibi suçlardan cezaevinde bulunan Alparslan Kuytul, FETÖ ve PKK’dan sonra Zafer Partisi’ne de destek oldu.

15 Temmuz hain darbe girişimi akşamı “Recep Tayyip Erdoğan’ın kalemi kırılmıştır, hayırlı olsun” açıklaması yapan Kuytul, tıpkı Ümit Özdağ gibi Türk ordusunun sınır ötesindeki terör operasyonlarına da karşı çıkmıştı.

Alparslan Kuytul kimdir? İşte tutuklanan son haşhaşi hakkındaki her şey…

ÜMİT ÖZDAĞ’IN YALANLARINI TEKRARLADI

Ümit Özdağ’ın Suriyelilerle ilgili yalanlarının başında gelen “Suriyeliler devletten maaş ve çocuk başına para alıyor” iddiasını dile getiren kadının röportajı bugün ırkçı sosyal medya hesaplarında sıklıkla paylaşıldı.

Hükümete ve devlete ağır eleştiriler yönelten kadının Alparslan Kuytul’un sıkça tekrarladığı “Bu hükümet Türkiye’yi yönetemiyor. Seçmen akıllı olsun, ona göre oy versin” cümlelerini kullanması ise asıl niyetini ortaya koyuyor.

FETÖ’nün katalog ablalarından Alparslan Kuytul’un çarşaflı militanlarına! Taktik hiç değişmiyor…

“ÜMİT ÖZDAĞ’A OY VERECEĞİM”

FETÖ ve PKK gönüllüsü Alparslan Kuytul militanı kadının röportajın sonunda ise “Devlet Suriyelilere maaş ve çocuk yardımı yapıyor. Ben oyumu Ümit Özdağ’a vereceğim” çıkışı Ümit Özdağ ile Alparslan Kuytul arasındaki bağı ortaya koyar nitelikteydi.

CEZAEVİNDEN “ÜMİT ÖZDAĞ’I DESTEKLEYİN” TALİMATI

Patnos L Tipi Cezaevi’nden avukatları aracılığıyla örgüt üyelerine talimat gönderen Alparslan Kuytul, militanlarından Ümit Özdağ’a destek olmalarını istedi.

Talimatın ardından Kuytul’cu hesaplardan peşpeşe Ümit Özdağ’a destek çıkan tweetler paylaşıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir