FETÖ ve PKK destekçisi Michael Rubin’den Türkiye’ye İsveç ve Finlandiya tehdidi: ‘Doları 25 TL yapalım’

PKK’yı terör örgütü olarak görmediğini söyleyen terör destekçisi sözde siyasi analist Michael Rubin, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya onayını veto eden Türkiye ile ilgili skandal bir açıklamada bulundu. Rubin, Türkiye’yi dolar kozuyla vurmaya kalktı…

featured

Terör örgütlerinin yuvalandığı Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliğine karşı çıkan Türkiye ile ilgili Pentagon eski danışmanı Michael Rubin’den skandal bir çağrı geldi. Rubin, Türkiye’nin NATO’da veto kozunu oynamasına karşı sert yaptırımlar alınması gerektiğini savundu.

Türkiye, terör örgütlerinin yuvası hâline gelen İsveç ve Finlandiya’ya, ‘’Teröristleri barındırmayın, onlara yardım yapmayın’’ diyerek uyardı. Ülkemizin haklı gerekçelerini görmezden gelen Rubin adındaki sözde siyasi analist ise doları 25 TL’ye yükselterek, Türkiye ekonomisini çökertmek gerektiğini söyledi.

‘’TÜRKİYE’Yİ İKNA İÇİN DOLARI 25 TL YAPALIM’’

‘’Türkiye’yi NATO’dan çıkarmak, THY seferlerini durdurmak, İncirlik Üssü’nü başka bir ülkeye taşımak’’ gibi ‘’Parlak fikirleri’’ olan Rubin, ‘’Türkiye’yi ikna için doları 25 TL yapalım’’ dedi.

Meral Akşener’in sahip çıktığı kuzeni Osman Kavala’nın PKK ve FETÖ bağlantıları

‘’PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL’’

Pentagon’da da görev yapan Michael Rubin, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamasında PKK’nın terör örgütü olmadığını söyleyerek, büyük bir skandala imza atmıştı.

FETÖ’ye olan sempatisiyle de bilinen Rubin, 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi öncesi ve sonrası da Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik alçak sözler sarf etmişti…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir