FETÖ medyası Özgür Özel’e çalışmış

featured

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY)hükümete ilk darbe girişimi” olarak bilinen 17/25 Aralık sürecinde FETÖ’cülerin sözcüsü olarak hareket eden ve 15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde kapatılan FETÖ medyalarına giderek sahip çıkan Özel’in, Manisa’dan Ankara’da milletvekilliğine uzanan hikayesinde kapıları açan kişinin FETÖ Manisa imamı olduğu tespit edilmişti.

Benzer Haberler
özgür özel pkk
Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel’den terör propagandası
ozgur-ozel-yamanlar-koleji
FETÖ geçmişi ifşa olan Özgür Özel, kızını Yamanlar Koleji’nde okutmuş
ozgur-ozel-feto (2)
Nedim Şener, Özgür Özel’in FETÖ bağlantılarını ortaya çıkardı
ozgur-ozel-fetocu-mu
CHP’li Özgür Özel’i Manisa’da milletvekili adayı olarak FETÖ imamı önermiş

KAMUFLE OLMAK İÇİN İÇKİ, KADIN VE CİNSELLİK EĞİTİMİ

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2016’da ifade veren Enis Uludemir, FETÖ’nün özel yetiştirdiği isimleri eğitimine dair önemli bilgiler verdi. FETÖ imamlarından, “burjuva” eğitimi aldığını anlatan Uludemir, içki, kadın, cinsellik gibi konularda kendini kamufle etmesi için özel yetiştirildiğini kaydetti.

FETÖ’DEN ÖZGÜR ÖZEL’E PARLATMA OPERASYONU

İfadesinde, her alanda olduğu gibi siyasi alanda da FETÖ/PDY örgütünün faaliyet gösterdiğini, özellikle Salihli ilçesinde eczacılık yapan Özgür Özel’in 2007’den bu yana FETÖ/PDY örgütü tarafından desteklenmeye başlandığını anlatan Uludemir, “Örgüt içerisinde bu desteklenme ‘parlatma’ olarak tabir edilmekteydi. FETÖ/PDY örgütü 2007’den itibaren Özgür Özel’e maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu destek aracı vasıtasıyla Özgür Özel’e ulaştırılmaktaydı. Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Talat Zurnacı, MASİAD veya başkaca bir derneğe üye değildi. FETÖ/PDY Manisa örgütü Talat Zurnacı ile irtibata geçti ve bu iş için Özgür Özel’in uygun olduğunu belirtmesi üzerine örgüt Özgür Özel üzerine çalışma yapmaya başladı” ifadelerini kullandı.

FETÖ MEDYASINDA MANŞETLERDE

Özellikle 17/25 Aralık kumpasında FETÖ’cü teröristlerin sözcüsü konumunda hareket eden ve 15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde kapatılan FETÖ medya kuruluşlarına giderek teröristlere sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Manisa’dan Ankara’ya uzanan yükseliş hikayesinde Zaman, Taraf gibi gazeteler önemli yer tutuyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir