FETÖ ile ortaklaşa polis provokasyonu tutmayan CHP’li Murat Bakan’ın şirazesi kaydı

Firari fetöcü teröristlerin açtığı “Polis Platformu” “Polis Birlik” gibi sahte Twitter hesapları üzerinden Emniyet Teşkilatı’na iftira atan, polisleri provoke etmek için pek çok asılsız haberi servis eden CHP İzmir milletvekili Murat Bakan içine düştüğü rezil durumdan kurtulmak için Haber Motto’yu hedef aldı. Polis promosyonu konusunda dün Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrası tüm yalan ve iftiraları ortaya çıkan Bakan’ın acınacak hali sosyal medya paylaşımlarına yansıdı.

featured

15 Temmuz hain darbe girişiminde hedefine ulaşamayınca yurt dışına kaçan firari FETÖ’cüler, sosyal medya üzerinden Türkiye’ye saldırmaya devam ediyor. En büyük desteği CHP’li milletvekillerinden gören firari teröristlerin hedef aldıkları kurumların başında ise Emniyet Genel Müdürlüğü geliyor.

https://habermotto.com/feto-chp-askinin-yeni-kripto-cocugu-chpli-murat-bakanin-turk-polisi-dusmanligi

SAHTE POLİS HESAPLARI KURDULAR

Son yıllarda terör örgütlerine Türkiye’yi dar eden, terörün finansmanı uyuşturucu ve insan ticaretini bitme noktasına getiren Türk Emniyeti’ni karalamak için son iki yıl içerisinde binlerce sahte polis hesabı açıldı. “Polis sendikası, polis hakları, polis platformu” gibi isimler kullanan ve firari FETÖ’cüler tarafından yönetilen hesapların en büyük destekçisi ise CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan…

Türk polisine ve Emniyet teşkilatına sayısız iftira atan CHP’li Bakan’ın pek çok iddiası resmi belgelerle çürütülmüştü. Buna rağmen CHP’li Murat Bakan, Pensilvanya’da hazırlanan senaryoları sosyal medya hesabından gerçekmiş gibi paylaşmaya devam ediyor.

Polis maaşı provokasyonu başını yakacak! Emniyet’ten CHP’li Murat Bakan hakkında suç duyurusu

 

PROMOSYONDAKİ NETİCE SİNİRLERİNİ BOZDU

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından dün duyurulan ve polisler tarafından memnuniyetle karşılanan promosyon açıklaması üzerine yalanları kanıtlanan CHP’li Murat Bakan’ın şirazesi kaydı.

Aylardır Emniyet Genel Müdürlüğü hakkında Fetöcü hesaplar üzerinden yaptığı yalan ve iftiraları boşa çıkan Murat Bakan, Haber Motto’yu tehdit etti.

“HAZİRAN’DAN SONRA YARGILANACAKSINIZ”

FETÖ ile ilişkilerini ve firari teröristlerin açtığı sahte polis hesaplarını deşifre eden Haber Motto’yu hedef alan CHP’li Murat Bakan, 2023 seçimlerinde iktidar olduktan sonra Haber Motto’ya dava açacağını söyledi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir