FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i öven Işın Çelebi, Galatasaray başkan adayı oldu! Işın Çelebi’nin şok videosu…

featured

Adnan Polat’ın başkan olduğu dönemde Galatasaray Spor Kulübü 2. başkanlığı görevini yürüten Işın Çelebi, başkanlık yarışı için harekete geçmişti.

Işın Çelebi, Galatasaray başkanlık liste başvurunun son teslim tarihine kısa bir süre kala, ekip oluşturma çalışmasını başlatırken Galatasaray yönetici Mahmut Recevik ve üyelerden Begüm Özkan, Çelebi’nin listesinin oluşması için uğraş veriyor. Eğer hedeflenen liste oluşursa eski yönetici başkan adayı olacak. Ancak istenilen liste oluşmazsa vazgeçilecek.

FETÖ’yü bu sözlerle övmüş…

2013 yılında CNN TÜRK’te “Ne Oluyor?” programında Şirin Payzın’ın konuğu olan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve Işın Çelebi, Ortadoğu’daki Kürtler hakkında konuşmuştu.

Altan Tan’ın Ortadoğu’daki İslami hareketlerle Türkiye’deki İslami grupları karşılaştırarak yaptığı analize itiraz eden Işın Çelebi, FETÖ elebaşı terörist Fethullah Gülen hakkında şu sözleri söylemişti:

“Siyasete dayalı İslam şiddeti içeriyor Hizbullah örneğinde. Yakında Ürdün’ü de ciddi etkisi atlına alabilir. Mısır’da, Libya’da, Tunus’ta siyaseti içeren şiddete dayalı İslam hareketleri Ortadoğu’da gelecek açısından çok ciddi soru işaretleri yaratıyor. Türkiye’ye ait Fethullah Gülen hareketi bir şiddet içermiyor, bir uzlaşma bir hoşgörü içeriyor. Onları, milli görüşü, Fethullah Gülen’i falan aynı kategoriye koymamak lazım. Ortadoğu’daki süreçlerin içinde yer almamalı. Gülen hareketi eğitime dayanan başka bir hareket. Şiddete dayanmıyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir