Fethiye’de skandal olay! Et lokantalarının çocuk parkına döktüğü mangal külü, 6 yaşındaki çocuğun ayaklarını yaktı…

featured

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çocuk parkında skandal bir olay yaşandı. 6 yaşındaki küçük bir çocuk, çevredeki restoranların parktaki çöp konteynırlarının yanına döktüğü mangal külü nedeniyle yandı.

Küçük çocuğun ayaklarında ikinci derece yanık meydana geldi.

KOR HALİNDE DÖKTÜLER

“Marynurse” isimli Ekşi Sözlük kullanıcısı, belediyenin kül dökmeleri için lokantalara izin verdiğini belirtti. Sözlük kullanıcısı, lokantaların mangal külünü kor halinde çöp konteynırına değil yanına döktüğünü söyledi.

6 yaşındaki küçük çocuğun, mangal külünü kum zannederek oynamak istediği ve koşarak içine girdiğini belirten Sözlük kullanıcısı, küçük çocuğun çığlık çığlığa bağırdığını belirtti.

“LOKANTALAR SUÇU KABULLENMEMİŞ”

Ekşi Sözlük kullanıcısı şu ifadeleri kullandı:

“Fethiye’de gerçekleşen, 6 yaşındaki yeğenimin başına gelen rezalettir. belediye, çocuk parkının yanındaki konteynırlara, etraftaki mangal yapan et lokantalarının küllerini çocuk parkındaki çöp konteynırlarına dökmelerine izin vermiş.

cocuk parkına dökmelerine izin verilmesi rezaletini de geçtik, külü kor halinde dökmüşler ve 6 yaşındaki yeğenim kum sanıp oynamak için bir anda koşup icine girmiş ve girdiği gibi çığlık çığlığa bağırış. sonuç 2. derece ayakta yanık

 

oradaki lokantalar sucu kabullenmemis. soğutup döküyoruz biz demiş. gerekli yerlere şikayetleri yaptık. bir şey cıkacağından da umudum yok açıkcası. en azından içine de düşebilirdi ihtimalini düşününce bir nebze rahatlıyorum. türkiye gibi insan canının hice sayıldığı bir yerde ucundan bucağından hepimize bir rezalet , kepazelik, bela dokunuyor işte. hele cocuksan neşeyle oynayıp kosmak bile haram”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir