Tüm meczupları topluyor! Kur’an’a ve Hz. Muhammed’e hakaret eden Ferdi Kale de Ümit Özdağ’ın partisine katıldı

Mersin'de yaşayan Ferdi Kale isimli şahıs, sosyal medya hesabından Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli sözler sarf etmiş; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da idamla tehdit etmişti. Ferdi Kale, Zafer Partisi'nin bölge yöneticisi oldu.

featured

Geçtiğimiz yıl, Mersin’de yaşayan Ferdi Kale isimli şahıs, Hz Muhammed ile ilgili “9-12 yaşlarında 30 tane eşi var. 30 cariyenin haricinde 70 tane kölesi var. Öyle hurma yemiş, çadırda yaşamış falan filan yok öyle. Sen alıyorsun 30 tane karı harem kuruyorsun. 9 yaşında 12 yaşında 30 kişilik. Ben öldüğümde kimse benim eşlerimi almasın. Bırakın bu Arab’ı yalamayı, arkasından gitmeyi” ifadeleriyle sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Skandal ifadelerin sahibi Kale yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da asmakla tehdit etmiş, kendisini Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olarak tanıtarak isyan çağrısı yapmıştı.

FERDİ KALE ZAFER PARTİSİ’NE KATILDI

İslam dinine ve onun kutsallarına hakaret ettiği için gözaltına alınıp yargılanan Ferdi Kale isimli şahıs, Ümit Özdağ’ın kurduğu Zafer Partisi‘ne katıldığını açıkladı.

ferdi kale

Zafer Partisi de olmasa eğlenemeyeceğiz! Ümit Özdağ zamları böyle durduracakmış…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir