Fenercoin ne zaman çıkacak? Fenercoin Binance’de listelenecek mi?

featured

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zorlu ekonomik süreçten geçtiklerini ifade ederek kripto para kalemini de ciddi şekilde düşündüklerini ve yakın zamanda hayata geçireceklerini şu şekilde ifade etmişti:

“Youtube’dan ciddi gelirler elde etmeye başladık. 5-6 milyon lira gelire geldik. Şimdi de kripto para çıkaracağız. Bundan da 100-150 milyon gelir elde etmeyi plânlıyoruz.”

Fenercoin ne zaman çıkacak?

Takım başkanı Ali Koç geçtiğimiz ay 3 sezonluk planını duyurmuş ve kripto para alanında çalışmalar yapılacağını açık şekilde ifade etmişti. Dijital kanallarını geliştirmek isteyen Fenerbahçe buradan 100 milyon TL üzerinde gelir bekliyor. Fenerbahçe taraftarları dört gözle Fenercoin’in resmi açıklamasını bekliyor.

Fenercoin Binance’de listelenecek mi?

Fenerium coin, Binance Smart Chain platformu temelinde piyasaya sürülecek. Jetonun üçüncü taraf hizmet cüzdanları, borsalar vb. ile uyumluluğu ve kullanımı için entegrasyon sağlanması planlanıyor. Toplam arz’ın %25’i Fenerbahçe, %25’i Fenerbahçe taraftar topluluğu için yakılacak. Jetonun temel amacı Fenerbahçe taraftar topluluğuna destek ve Fenerbahçe taraftar topluluğunu dijital ortamda temsil etmek olacak.

Fenerbahçe coin 27 Temmuz tarihinde Binance üzerinden listelenecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir