Fenerbahçe’nin yeni transferi Osayi-Samuel: “Babam eskiden beri Fenerbahçe taraftarı”

featured
Fenerbahçeli Bright Osayi-Samuel, “Babam gençlik yıllarında birlikte yaşadığı birinin çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylemişti. Birlikte çok fazla Fenerbahçe maçları izlerlermiş. Dolayısıyla babam eskiden beri Fenerbahçe taraftarı” dedi.

KONYASPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

“Maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum” diyen Osayi-Sameul, Gerçek anlamda çok hızlı başladık, baskı yaparken çok hızlıydık, rakibi hataya zorladık. İlk 20-30 dakikalık süre bizim için gerçekten çok iyiydi ve bu sürede de iki gol bulduk. Tabii ki bu da bize özgüven kazandırdı.

Skor üstünlüğünü elde ettiğimiz zaman biraz geri çekildik, bu da rakibin baskılı oynamasına sebep oldu. Fakat futbolda bu tarz şeyler normaldir. Üçüncü golü de bulduktan sonra rahatladık, konsantrasyonumuzu bozmadık.

Gol yemememiz önemliydi. Herkesin iyi oynadığını düşünüyorum. Bu maçın bir sonraki maçlar için özgüven kazandırması önemliydi” yorumunda bulundu.

“Babamla konuştum. Kendisi biraz çılgındır açıkçası, her maçı çok ciddiye alıyor” diyen Osayi, “5-6 gol atsam bile bana yeterli değil, diyor. Her zaman çok çalışmamı istiyor. Oynadığım her maçı birlikte analiz ediyoruz. Genel olarak bütün ailem, ablalarım çok mutluydu. Bunu her hafta yapmamı istiyorlar” ifadelerini kullandı.

 

“BABAM ESKİDEN BERİ FENERBAHÇE TARAFTARI”

Osayi, şöyle devam etti: “Babam gençlik yıllarında birlikte yaşadığı birinin çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylemişti. Birlikte çok fazla Fenerbahçe maçları izlerlermiş. Dolayısıyla babam eskiden beri Fenerbahçe taraftarı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir