17’lik Arda Güler’e büyük onur! İşte Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası

Fenerbahçe, 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler'in yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceğini duyurdu. Güler'e yeni formasını, Başkan Ali Koç ile Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus takdim etti.

featured

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, sarı lacivertli kulübün yeni ’10 numara’sı oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, 17 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceği duyuruldu.

Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin gelecekteki en büyük yeteneklerinden biri olması beklenen Arda Güler’e 10 numaralı forması, Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından takdim edildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1556624319291310080?s=20&t=xxpwUglUb4wbEa4ASkDN-A

Genç oyuncuya başarılar dileyen Başkan Ali Koç, kariyerinde hep daha çok çalışması gerektiğini söylerken, Teknik Direktör Jorge Jesus da Arda Güler’i tebrik etti.

Arda Güler neden Özkan Alaca’ya koştu? Gol sevincinin perde arkası ortaya çıktı

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Genç yaşında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Arda Güler’e, Fenerbahçe tarihine geçen 10 numaralı oyucular arasına adını yazdıracağına gönülden inandığımız zaferlerle dolu serüveninde başarılar dileriz” denildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir