Fenerbahçe Yöneticisi Metin Sipahioğlu’ndan “İrfan Can Galatasaraylı” diyen Albayrak’a yanıt: “Galatasaraylıysa, Fener nasıl gelmiş elinizden almış”

featured

Abdurrahim Albayrak’ın İrfan Can için, “İrfan Can Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. Ben de ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim”  açıklamalarına kulüp televizyonundan tepki gösterdi.

Metin Sipahioğlu, açıklamasında;

Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci bizim oyuncumuz, Vedat Muriç eski futbolcumuz. Burada iki tane yanlış konu var. Galatasaray asbaşkanı Fenerbahçeli oyuncuların Galatasaraylı oldukları yalanı. Burada bir şantaj var. “Elimde bir çok oyuncunun fotoğraf var ama kimseye vermedim” diyor. İki sene önce VAR kayıtları elimizde dedi. Kimse de bunu sorgulamadı. Savcılarımız harekete geçmedi. Çok ciddi bir ithamdı. Yalanlanmayan bu manşetlerde iki konu var. Birincisi Fenerbahçeli oyuncular hakkında söylemler. Yine maalesef şantaj içerikli söylemler.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir