Fenerbahçe ve Galatasaray Balotelli’yi istiyor

Adana Demirspor'daki performansıyla göz dolduran ve yeniden İtalya Milli Takım'ına seçilen Mario Balotelli transferin gözdesi konumuna geldi. İtalyan basını, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini iddia etti.

featured

Adana Demirspor‘da yıldızlaşan Mario Balotelli için savaş çıktı. Fenerbahçe ve Galatasaray nabız yoklamaya başladı. Adana Demirspor Balotelli için 10 milyon euro değer biçti.

Sezon başında transfer olduğu Adana Demir’de küllerinden doğan ve İtalya Milli Takımı’na davet edilen Balotelli, ezeli rakiplerin iştahını kabarttı.

BALOTELLİ İÇİN 10 MİLYON EURO!

Akşam’ın derlediği haberde; İtalyan basını, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Adana Demirspor’un başarılı golcüsünü transfer etmek istediğini yazdı. Adana Demirspor’un, Mario Balotelli için 10 milyon euro istediği ve bu rakamın aşağısında gelecek her teklifin reddedileceği kaydedildi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TARAFTARLARI İSTİYOR

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar Balotelli’yi takımlarında görmeye sıcak bakıyor. Sosyal medyada futbolcuya karşı gösterilen reaksiyon hayli olumlu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir