A Spor’da konuşan Ulaş Uğraş Özdemir’e Fenerbahçe’den sert tepki

Fenerbahçe, A Spor ekranlarında 2010-2011 sezonu şampiyonluğuyla ilgili sözleri sebebiyle Ulaş Uğraş Özdemir'e sert ifadelerle tepki gösterdi.

featured

Fenerbahçe A Spor ekranlarında yer alan Ulaş Uğraş Özdemir’e sert ifadelerle tepki gösteren bir duyuru yayınladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“A Spor kanalında ekrana çıkarılan Ulaş Uğraş Özdemir isimli şahsın, canlı yayında hain terör örgütü tarafından sahte delil oluşturarak yürütüldüğü ülkemizin en üst yargı organı tarafından KUMPAS olarak tasdiklenen davayı referans göstererek kulübümüzü hedef aldığı yayın son derece hadsizdir.

Dün yaptığımız açıklamada “3 Temmuz’un bir kumpas olduğunu reddetmenin, buna karşıt görüş taşımanın, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast eden FETÖ’yü meşrulaştırmaktan, halkı kin, nefret ve kutuplaşmaya sevk etmekten başka bir anlam taşımadığını vurgulamıştık.

A SPOR KANALINI UYARMIŞTIK

Adı geçen şahsın amacı toplumsal kutuplaşmayı derinleştirerek halkı kin ve nefrete teşvik etmektir. Bu konudaki emsal yargı kararları doğrultusunda ilgili hadsiz şahsa yönelik tüm hukuki adımlarımızı atacağımızı açıklıyoruz.

Bununla birlikte A Spor kanalına daha önce bu yönde beyanları bulunan yorumcularının söylemleri nedeniyle defalarca kez uyarılarda bulunmuştuk.

Bu tür yayınlara son verilmesini bekliyoruz
Her seferinde yaşanan bu durum için üzüntülerini ifade eden ilgili kanalın, sorumlu yayıncılık ilkesi ile hareket etmesini, bu ve benzer söylemler içeren yayınlara derhal son verilmesini bekliyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir