Fenerbahçe resmen açıkladı! Eski Galatasaraylı Bruma İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe, Galatasaray'da oynayan Portekizli Bruma için kulübü PSV ile anlaşma sağlandığını ve oyuncunun İstanbul'a geleceğini açıkladı.

featured

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı Bruma’nın transferi için PSV ile anlaştığını açıkladı.

Transfer çalışmaları sürdüren Fenerbahçe, Santa Clara’dan Lincoln Henrique’yi kadrosuna katarken bir dönem Galatasaray forması giyen Bruma’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz Bruma’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir.” ifadelerine yer verildi.

Portekizli yıldız, 2013 yılında Sporting Lizbon’dan Galatasaray’a 13 milyon Euro’ya transfer olmuş ve 2017’de 15 milyon Euro’ya Leipzig’e gönderilmişti.

BRUMA’NIN KARİYERİ

1994 doğumlu olan Bruma, ismini 2013 yazında Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nda duyurdu. Portekiz U20 takımındaki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Bruma, aynı transfer döneminin sonunda 13 milyon euro bonservis bedeliyle Sporting’den Galatasaray’a geldi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir