Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı öncesi son sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında verecek. Karşılaşmanın yayın ve saat bilgilerini merak eden Fenerbahçeli taraftarlar, Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte detaylar...

featured

Fenerbahçe, 6. hazırlık maçında Hull City ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi’nde 20 Temmuz’da Dinamo Kiev ile ilk maçta deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe , bu önemli mücadele öncesi son hazırlık sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında verecek.

ALPAY KAZAN ANISINDA OYNANACAK

Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek özel karşılaşma, Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Sakatlığı bulunan Nazım Sangare’nin yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Mert Hakan Yandaş ve Luiz Gustavo’nun ayrıca MR’ları temiz çıkan Emre Mor ile Osayi Samuel mücadelede forma giyemeyecek. Serdar Aziz ve Crespo’nun ise kadroda yer alacağı bildirildi.

FENERBAHÇE-HULL CİTY MAÇI HANGİ KANALDA?

Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı bu akşam saat 20.30’da başlayacak ve TV8’den naklen yayınlanacak. Şifresiz olarak ekranlara gelecek 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

11’ler belli oldu

Fenerbahçe: Altay, Szalai, Min Jae, Ferdi, Osayi, Crespo, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Rossi, Valencia

Hull City: Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Jones, Figueiredo, Ozan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar, Slater

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir