Fenerbahçe Jesus yönetimindeki ilk maçında Shkupi ile berabere kaldı: 2-2

Fenerbahçe, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında Shkupi ile 2-2 berabere kaldı. Sarı lacivertli takımın golleri yeni transfer Lincoln Henrique ve Muhammed Gümüşkaya'dan geldi.

featured

Fenerbahçe, hazırlık maçında Shkupi ile 2-2 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetimindeki ilk maçında Kuzey Makedonya ekibi Shkupi ile karşı karşıya geldi.

LİNCOLN HENRİQUE GOLLE BAŞLADI

Shkupi, 13. dakikada Adetunji Sunday’ın golüyle öne geçerken sarı-lacivertlilerin yeni transferi Lincoln Henrique, 16. dakikada skora dengeyi getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

47. dakikada Adetunji Sunday, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Karşılaşmanın son bölümüne konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle girilirken 83. dakikada Muhammed Gümüşkaya, skoru 2-2’ye getirdi.

Kalan bölümde başka gol olmazken mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe, 25 Haziran’da Tirana ve 2 Temmuz’da Partizan’la karşı karşıya gelecek.

ÇAĞTAY, SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Fenerbahçe’de ikinci yarıda oyuna dahil olan genç oyuncu Çağtay Kurukalıp, maçı tamamlayamadı.

Müsabakanın 67. dakikasında yerde kalan ve oyuna devam edemeyen Çağtay’ın yerine Uğur Kaan Yıldız oyuna dahil oldu.

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ SAHADA

Sarı-lacivertlilerin yeni transferleri Bruma ve Lincoln, Fenerbahçe formasıyla ilk maçlarına çıktı. Her iki oyuncu da ilk yarıda etkili bir görüntü sergilerken, Lincoln attığı golle ön plana çıktı. Lincoln ilk yarı sonunda oyundan çıkarken, Bruma 57 dakika forma giydi.

ALİ KOÇ VE YÖNETİCİLER MAÇI TAKİP ETTİ

Fenerbahçe ile Shkupi arasında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da takip etti. Ali Koç’un yanı sıra yöneticiler Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci de maçı izledi.

Ayrıca Shkupi Başkanı Olgun Aydın, devre arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a futbolcuların ve kendisinin imzaladığı 1907 numaralı forma hediye etti.

JESUS’TAN CENTİLMENLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, hazırlık maçında önemli bir centilmenlik örneği gösterdi. Deneyimli teknik adam, para atışında güneşten dolayı avantajlı olan kaleyi kendileri kazanmasına rağmen, centilmenlik için söz konusu kalenin misafir takıma verilmesini istedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir