Fenerbahçe maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden müptezel Berkan Oral bakın kim çıktı?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasında oynanan maçı öncesinde bir restoranda buluşan sarı lacivertli taraftarlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili ağıza alınmayacak küfürler etti. O rezilliği yapanlardan birinin ise CHP’li Avcılar Belediyesinin eski meclis üyesi iş insanı Ali Oral’ın oğlu Berkan Oral olduğu öğrenildi. Oral’ın kendi düğününde, ‘’Devlet katil’’ diyen Canan Kaftancıoğlu ile fotoğraf çekildiği ortaya çıktı.

featured

Dün Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sahada iyi bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivertli takım, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Karşılaşma öncesi bir grup taraftar Kadıköy’de buluştu.

CUMHURBAŞKANI’NA KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarlar, birden tezahürata başladı. Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi.

Fenerbahçeli taraftarların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfürlü tezahüratına büyük tepki!

KÜFÜR EDENLERDEN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

Skandal görüntülere imza atan kişilerden birinin CHP Avcılar teşkilatının önemli isimleri arasında yer alan İş İnsanı Ali Oral’ın oğlu Berkan Oral olduğu ortaya çıktı.

Skandal görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaşan Berkan Oral’ın düğün fotoğrafları da gündem oldu.

DÜĞÜNÜNE CHP’NİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a skandal küfür olayıyla gündeme gelen CHP’li iş adamının oğlu olan Berkan Oral’ın düğününe; Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Engin Altan gibi CHP’nin yöneticilerin katıldığı ortaya çıktı…

Öte yandan Avcılar’da oturan Oral’ın CHP’li Avcılar Belediyesinde çalıştığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir