Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşısında seriyi 2-0’a getirdi: 93-78

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 2. maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 93-78 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi. 3 galibiyet alan takım şampiyonluğa ulaşacak.

featured

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes karşısında seride 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin 2. maçında Ülker Spor ve Etkinlik Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

FENERBAHÇE İLK DEVREYİ 22 SAYI FARKLA ÖNDE KAPATTI

Devin Booker ve Nando De Colo’nun basketleriyle Fenerbahçe Beko maça iyi başlarken çeyreğin son bölümünde farkı azaltan Anadolu Efes, Vasilije Micic’in son saniyedeki 3 sayılık basketiyle ilk çeyreği 18-20 önde tamamladı.

İlk çeyrekte olduğu gibi ikinci çeyreğe de iyi başlayan ve Marko Guduric’in sayılarıyla farkı artıran Fenerbahçe Beko, bitime 6 dakika kala farkı 11 sayıya çıkardı. Anadolu Efes, ikinci çeyrekteki ilk basketini bitime 4 dakika kala bulurken Fenerbahçe Beko, etkili oyununu sürdürdü ve devreye 54-32 önde girdi.

SERİNİN 3. MAÇI ANADOLU EFES’İN SAHASINDA

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde farkı artıran Fenerbahçe Beko, çeyreğin bitimine 3 dakika kala farkı 28 sayıya kadar çıkartırken mücadelenin son çeyreğine sarı-lacivertli takımın 74-49’luk üstünlüğüyle başlandı.

Fenerbahçe Beko, karşılaşmanın son bölümünde üstünlüğünü korumayı başarırken mücadeleyi 93-78 kazandı ve seride durumu 2-0’a getirdi.

Serinin 3. maçı Anadolu Efes’in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir