Dertleri ‘kadın’ değil, ahlaksızlık! “Feminist Gece Yürüyüşü” adı altında Taksim’de LGBT-PKK rezilliği…

İstanbul'un Taksim Meydanı'nda izinsiz gösteri yapmak isteyen LBGT ve PKK destekçisi gruba polis izin vermedi. Geçtiğimiz yıllarda da 8 Mart'ta "Feminist Gece Yürüyüşü" için toplanan grup, sokaklarda taşkınlık yaparak esnafı canından bezdirmişti.

featured

Her yıl 8 Mart’ta dünyanın pek çok ülkesinde uluslar arası LGBT lobisi tarafından desteklenen “Feminist Gece Yürüyüşü” hareketi rezilliğine Türk polisi bu sene de izin vermedi.

Sokaklarda hemcinsleri ile herkesin gözü önünde sevişen, terör örgütü PKK lehine sloganlar atan ahlaksızlar güruhuna çevre esnaf da tepkili.

MAKSAT 8 MART DEĞİL PROVOKASYON

8 Mart bahanesiyle LGBT lobisinin organizasyonu ile bir araya gelen binlerce homoseksüel ve terör örgütü yandaşı kadınlar, sokaklarda taşkınlık çıkarıyor. Kalabalığa aldırmadan caddelerde hemcinsleri ile öpüşen, çevre esnafın dükkanlarını taşlayan ahlaksız güruh, önlerine çıkan polislere de saldırıyor.

CHP’DEN AHLAKSIZLIĞA TAM DESTEK

Türk aile geleneklerine aykırı olan tiplere ve olaylara verdiği destekle bilinen CHP’li isimler de Feminist Gece Yürüyüşü adı altındaki sapkınlık gösterisine tam destek verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere CHP’li pek çok isim LGBT lobisinin provokasyonuna destek verdi.

 

TERÖRİZM PROPAGANDASINA DÖNÜŞTÜ

Polise saldıran grupların ellerinde taşıdıkları PKK’lı teröristlere ait fotoğraflar ise Feminist Gece Yürüyüşü’nün asıl maksadını ortaya koyuyor.

PKK’lı terörist Sakine Cansız’ın fotoğrafları ile yürüyen grup, “Biji Apo, biji kürdistan” sloganları atınca polis müdahalesi de gecikmedi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir