Felipe Melo ve kavgaları Galatasaray’a geri dönüyor! Fatih Terim’e hayır diyemedi…

featured

Sarı-Kırmızılılar’da Felipe Melo’nun teknik ekibe dahil olması bekleniyor. Yabancı yardımcı antrenör arayışı olan Terim, eski öğrencisi Felipe Melo’yu ekibine dahil etmeye hazırlanıyor.

Brezilyalı futbolcunun Galatasaray ve Fatih Terim faktörüne ‘hayır’ demesi zor gözüküyor.

“BİR TELEFONA GELİR”

Fatih Terim daha önce yaptığı açıklamada, “Bir telefon uzağımızda. Gel dememizi bekliyor. Hemen uçağa binip takıma katılabilir” demişti. 31 Aralık’ta Palmeiras’la sözleşmesi bitecek Melo’nun Galatasaray’a imza atması bekleniyor.

AGRESİF TAVIRLARIYLA TANINIYORDU

Hırslı yapısı ve mücadeleci ruhuyla sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Melo, yaşadığı kavgalar ve aldığı cezalarla da konuşuluyordu.

Sarı kırmızılı takımla ilk maçına İstanbul BB karşısında çıkan Melo, rakibine kafa attı. Ancak hakem pozisyonu görmediği için kırmızı karttan kurtuldu.

Galatasaray’la ilk derbi maçına İnönü Stadı’nda çıkan Melo, bu maçtan sonra tribünlere yaptığı hareketle uzun süre konuşuldu. Brezilyalı futbolcu bu hareketin ardından 1 maç ceza aldı.

Melo, yine Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan olaylı derbinin sorumlularından biri olmayı başardı. Maçın 90.dakikasında kırmızı kart görmesine rağmen tribünlere doğru formasını gösterince olayların fitilini ateşledi. Bu hareket sonrası oldukça sinirlenen bazı taraftarlar sahaya inerken çıkan olayların ardından karşılaşma tatil edildi.

TAKIM ARKADAŞINI DÖVDÜ

Melo, Fatih Terim döneminde yine çok konuşulacak bir olaya imzasını attı. Arkadaşı Riera ile kavga eden Melo, Terim tarafından antrenmandan kovuldu. Bununla da yetinmeyen Melo, Riera’yı soyunma odasına kilitleyip dövdü.

https://www.youtube.com/watch?v=INKyHyo5uic

RAKİBİNE TÜKÜRÜNCE 4 MAÇ CEZA ALDI

Beşiktaş’la oynadıkları lig maçında Oğuzhan Özyakup’a tüküren Melo, hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Derbinin ardından Disiplin Kurulu, Brezilyalı futbolcuya bu hareketinden dolayı 4 maç ceza verdi.

KADIKÖY’DE PİTBULL SEVİNCİ

Galatasaray, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak 2011-2012 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu kutlamalara damgasını vuran isim yine Melo oldu. Brezilyalı futbolcu “Pitbull” taklidi yaparak sevinince tepkileri de beraberinde getirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir