Fazla tarttığı çiğ köfteyi geri alan esnafın tavrı olay oldu! Sizce kim haklı?

Sosyal medyada fazla tarttığı çiğ köfteyi geri alan esnafın tavrı olay oldu. Çiğ köfte dükkanından 250 gram çiğ köfte alan bir müşteri, şüphelenerek elindeki ürünü tartmak istedi.

featured

Geçen sefer de 250 gram aldığını ve o zaman çiğ köftenin daha çok olduğunu iddia eden müşteri, çiğ köfteyi yeniden tarttırmak için dükkâna geri döndü. Çiğ köfteyi tartan dükkân sahibi, müşterisine 250 gram yerine 317 gram olduğunu söyledi.

FAZLA TARTTIĞI ÇİĞ KÖFTEYİ GERİ ALAN ESNAFIN TAVRI OLAY OLDU

250 gram yerine 317 gram vermesine rağmen müşterisinin geri getirip tartmak istemesi karşısında fazla tarttığı çiğ köfteyi geri alan esnafın tavrı olay oldu.

Dükkân sahibi, müşterisinin kendisine güvenmeyerek ürününü tartmak istemesi karşısında çiğ köftenin parasını uzatarak, ürünü geri alabileceğini söyledi. Müşteri de bunu kabul ederek, çiğ köfteyi iade etti.

Fazla tarttığı çiğ köfteyi geri alan esnafın tavrı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar, esnafı haklı bulurken, bazıları ise, ‘’Haklıyken haksız duruma düştü. Müşteri tartmak isteyebilir ne var bunda?’’ şeklinde yorum yaptı.

İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir