İBB İnanç Masası personeli Fatma Yavuz’un referansı Barbaros Şansal mı? İkiliden ‘tangalı LGBT’ sohbetleri…

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Dinler Arası Diyalog’ için kurduğu İnanç Masası’nda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’un Türk milletini soykırımla suçladığı, Atatürk’ten nefret ettiğini söylediği ve ülkücüleri hırsızlıkla suçladığı paylaşımları dün gündeme damga vurmuştu.

İBB İnanç Masası’nda Ekrem İmamoğlu tarafından işe başlatılan Fatma Yavuz’un Türk milletine, Atatürk’e ve ülkücülere ettiği hakaretlerin yankıları geçmeden bu defa da İnanç Masası Başkanı Vedat Kara’nın da Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e düşman olduğu ortaya çıkmıştı.

İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler: “Atatürk’ten nefret ediyorum, ülkücüler hırsızdır, Türkler soykırım yapmıştır”

REFERANSI BARBAROS ŞANSAL

Türban takan ama Müslüman olmadığını söyleyen, Kiliselerde ayinlere katılan, Ateizm Derneği’ni İBB adına ziyaret eden, Ekrem İmamoğlu ile birlikte cuma namazı kılan Fatma Yavuz’un, Diyanet’ten atıldıktan sonra Barbaros Şansal’ın referansıyla İBB’de işe başlatıldığı iddia edildi.

LGBT PROPAGANDASI

İBB personeli Fatma Yavuz ile modacı Barbaros Şansal arasında sosyal medyada geçen sohbetlerin ise ana konusu LGBT! İslam dininin LGBT’ye müsaade ettiğini iddia eden Fatma Yavuz, sık sık LGBT propagandası yapmış.

LGBT propagandası yapan İBB personeli Fatma Yavuz, Kuran-ı Kerim’in ayetlerini ve hadisleri de LGBT lehine değiştirmekten çekinmemiş.

 

MAVİ MARMARA ŞEHİDİNE AHLAKSIZ SÖZLER

Türkiye’nin milli ve manevi değerlerine sık sık hakaretlerde bulunan Barbaros Şansal ile İBB personeli Fatma Yavuz’un sosyal medyada yaptığı iğrenç sohbetlerde Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan için iğrenç ifadeler kullanılmış.

TANGALI LGBT MUHABBETİ

İslam adına konuşan ve İBB İnanç Masası’nda Müslümanlığı temsilen işe alınan Fatma Yavuz’un Barbaros Şansal ile sosyal medyada yaptığı sohbetlerin büyük bölümü ünlü modacının cinsel fantezileri üzerine kurulu…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir