CHP aday adayı Atatürk düşmanı Fatma Yavuz’un FETÖ firarisi Hakan Şükür ile çilveleşmesi mide bulandırdı

Diyanet'ten kovulduktan sonra İBB'ye yerleşen ancak Atatürk ve Türk milleti için kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktıktan sonra İBB'den de kovulan; en son CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun helalleştiği türbanlı olarak medyada yer alan Fatma Yavuz, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Fatma Yavuz'un FETÖ firarisi Hakan Şükür'e sosyal medyadan yazdığı mesaj tepki çekti. Yavuz'un tweetine CHP'li isimler de tepki gösterdi.

featured

İslam’a aykırı açıklamaları yüzünden Diyanet’ten ihraç edilen, Atatürk’e hakaret ettiği ortaya çıkınca İBB’nin İnanç Masası’ndan da kovulan kendi nikahında alkol servis ettiren, CHP kürsüsünde helallik isteyen ve ‘LGBT haklarını Allah rızası için savunuyorum’ sözleriyle büyük tepki toplayan Fatma Yavuz, milletvekili aday adayı oldu.

Benzer Haberler
fatma yavuz kimdir
CHP aradığı başörtülü adayı buldu: LGBT dostu ve Atatürk düşmanı Fatma Yavuz
fatma-yavuz-ibb-lgbt
İBB İnanç Masası personeli Fatma Yavuz’un referansı Barbaros Şansal mı? İkiliden ‘tangalı LGBT’ sohbetleri…
fatma-yavuz-kimdir
İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler: “Atatürk’ten nefret ediyorum, ülkücüler hırsızdır, Türkler soykırım yapmıştır”

FETÖ FİRARİSİNDEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINA DESTEK

Sosyal medya hesabından CHP Milletvekili Aday Adaylığını ilan ettiği bir video paylaşan Yavuz’un gönderisinin altına FETÖ’cü Hakan Şükür, ”Çok duygulanarak izledim, yüreğinize sağlık. Aramıza hoş geldiniz diyenlere de şunu ifade edeyim; Hep aranızdaydık, hep beraberdik. Siyaset, iki farklı tarafın ele geçirilmiş medyaları ile yanlış şeyleri doğru olarak dayatınca ayrıştırıldık sadece.” yorumunu yaptı.

 

‘AZ KALDI HAKAN BEY’

CHP’li Fatma Yavuz ise, ”Çok teşekkürler Hakan Bey, az kaldı, ekmeğimize kan doğrayanlara inat, aşuremizi kaynatacağız, tadından yenmeyecek” ifadelerini kullanarak FETÖ firarisi Hakan Şükür’le ittifak mesajlaşması gerçekleştirdi.

fatma yavuz

 

“ATATÜRK’TEN NEFRET EDİYORUM”

Sosyal medya paylaşımlarında Atatürk’ün Dersim’de Kürtleri katlettiğini iddia eden Fatma Yavuz, Atatürk’ü sevmediğini ve hatta nefret ettiğini de sosyal medya paylaşımlarında sıkça dile getirmiş. Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP’nin yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Atatürk düşmanlarının İmamoğlu tarafından işe alındığı sıkça dile getirilmişti.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir