CHP İstanbul’da iç savaş! İmamoğlu’nun kovduğu Atatürk düşmanı Fatma Yavuz’u Canan Kaftancıoğlu kürsüye çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme tiyatrosu devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen sözde "Helalleşme Buluşması"nda kürsüye daha önce Atatürk'e 'katil', Türk milletine 'soykırımcı' diyen Fatma Yavuz çıktı. İBB'de işe alınan ancak tutarsız davranışları nedeniyle kovulan Fatma Yavuz'un CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kürsüye nasıl çıktığı merak konusu oldu.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen Helalleşme Buluşması’na katıldı. Ancak helalleşme buluşmasında kürsüye çıkan başörtülü isim ortalığı karıştırdı.

ATATÜRK’E ‘KATİL’ DİYEN FATMA YAVUZ KÜRSÜDE

İBB İnanç Masası’nda çalıştığı dönemde LGBT ve Ateizm derneklerini ziyaretinin yanı sıra Ekrem İmamoğlu ile cuma namazlarına gitmesi ile meşhur olan Fatma Yavuz’un sosyal medya hesabından Atatürk’e ve Türk milletine ağır hakaretler ettiği ortaya çıkmıştı.

İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz’dan inciler: “Atatürk’ten nefret ediyorum, ülkücüler hırsızdır, Türkler soykırım yapmıştır”

İBB’DEN KOVULMUŞTU

Yapmış olduğu çıkışlar nedeniyle Diyanet’ten ihraç edilen Fatma Yavuz ve sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde İnanç Masası biriminde göreve başlamıştı, İBB Başkanı İmamoğlu’nun talimatıyla buradaki görevinden alındı.

SOSYAL MEDYADAN İBB YÖNETİMİNE SUÇLAMA

İBB’deki görevinden alınması sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yavuz, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın mobingine maruz kaldığını öne sürdü. Yaptığı paylaşımda İmamoğlu’na da seslenen Yavuz, “İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın mobingi sonucunda işten çıkarıldım. Sn. Başkanım Ekrem İmamoğlu size ulaşmama engel oldular. Lütfen benimle irtibata geçiniz. Bu bir infazdır” ifadelerine yer verdi.

Fatma Yavuz’a bir şok daha! Diyanet’in ardından İBB’den de kovuldu

CANAN KAFTANCIOĞLU KÜRSÜYE ÇIKARDI

Türklerin Ermenilere soykırım yaptığını ve Atatürk’ün katil olduğunu iddia eden Fatma Yavuz’un Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla İBB’deki işine son verilmişti.

Ancak Canan Kaftancıoğlu’nun sahip çıktığı Yavuz, bugün CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen helalleşme programında sahneye çıktı. İmamoğlu’nun kovduğu ismin CHP İstanbul il Başkanlığı’ndaki törende sahneye çıkması, Kaftancıoğlu ile İmamoğlu arasındaki gizli savaşı da gün yüzüne çıkardı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir