Fatma Karadağ’ın yalanları Müge Anlı’yı çileden çıkardı! Radyocu Mehmet Karadağ’ın şüpheli kaybında akılalmaz iddialar…

featured

Müge Anlı, Manisa’dan 2017 yılında şüpheli bir şekilde kaybolan 38 yaşındaki Mehmet Karahan dosyasıyla ilgili yeni gelişmelere imza attı.

Benzer Haberler
müge anlı
Müge Anlı’da Dj Gezin’in kardeşi Fatma Karadağ’ın ev sahibi konuştu, ortalık karıştı: ‘Kardeşimi öldürdü sonra da…’
0x0-son-dakika-muge-anli-yeni-sezona-bomba-gibi-basladi-canli-yayinda-ortalik-fena-karisti-1661762153526
Müge Anlı yeni sezona hızlı başladı! ‘DJ Gezgin’ olarak tanınan Mehmet Karahan cinayeti görüşülürken ortalık karıştı
ugeanli
Müge Anlı’da bulunan kafatası radyocu Mehmet Karahan’a mı ait? Fatma Karadağ hakkında kan donduran iddialar…

Kardeşi Mehmet Karahan’ın o dönem kocasından kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Cemal Durmaz tarafından dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, sevgilisinin cesedi tuvalete oturtup her gün banyoda kokmaması için yıkadığını söylemişti.

FATMA KARADAĞ’IN YALANLARI ORTAYA ÇIKTI

Vahşetin yaşandığı andan itibaren iki boyunca sevgilisi tarafından evde tutsak bırakıldığını ileri süren Karadağ’ı yalanlayan belgeleri araştırmacı gazeteci Müge Anlı ortaya çıkardı. Müge Anlı, 6-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kardeşinin dövülüp öldürüldüğünü kendisinin ise evde tutsak olduğunu söyleyen Fatma Karadağ’ın hastane kayıtlarını ortaya çıkardı.

Sağlık sorunları için iki farklı muayene kaydı ortaya çıkan Karadağ’ın gerçekleri söylemediğini ifade eden Müge Anlı, bunların dışında akılalmaz olayların bilgisine ulaştı. Fatma Karadağ’ın sevgilisi Cemal Durmaz ile işbirliği içinde olduğunu kaydeden Müge Anlı, ilaç içirip çıplak fotoğrafını çektiği kadınlardan şantajla para aldıkları, birçok kişiye bu sebepten kredi çektirdikleri bilgisini paylaştı.

KIZI VE DAMADI DA ANNELERİNİ SUÇLADI

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın ulaştığı bilgi ve belgelerin dışında canlı yayına katılan Fatma Karadağ’ın kızı ve damadı da annelerini suçladı.

Babasının kahrından öldüğünü annesinin dayısının cinayetinde parmağı olduğunu söyleyen Rukiye Özgüvenç’i eşi Muammer Özgüvenç de doğruladı.

Özgüvenç, kayınvalidesinin sevgilisi Cemal Durmaz’a evliyken kaçtığını, ikilinin beraber dolandırıcılık yaptığını ve ölümünden sorumlu olduğunu iddia ettiği Mehmet Karahan’ın cenazesinin nerede olduğunu bildiğini kaydetti.

“HALA BANA AŞIK”

Fatma Karadağ, Müge Anlı’da yanlış anlaşıldığını söyleyip kamera arkasında bir röportaj verdi.

Karadağ, Cemal Durmaz’ın kendisini tehdit etmesine rağmen “Başımın tacısın’ dedi, hala bana aşık ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, Fatma Karadağ’ın yalanları karşısında çileden çıktı.

İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir