Fatma Girik, Tuba Büyüküstün’ü veliahtı mı ilan etmişti! İşte o sözler…

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Fatma Girik, bu sabah hayatını kaybetti. 79 yaşındaki Fatma Girik'in son verdiği söyleşiler yeniden gündem oldu. Usta oyuncu, verdiği röportajların birinde, "Çok beğeniyorum" dediği Tuba Büyüküstün’ü veliahtı ilan etmişti.

Türk sinemasının kilometre taşlarından Fatma Girik bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fatma Girik son verdiği söyleşilerden birinde veliahtını ilan etmişti. Usta oyuncu “Tuba Büyüküstün‘ü çok beğeniyorum” demişti.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’Ü BEĞENİYORUM

Kendisinin veliahtı olarak Büyüküstün’ü gördüğünü söyleyen ünlü oyuncu, “Müthiş bir kız. Onu kendime de çok benzetiyorum. Dilerim bahtı hep açık olur. Ben bütün gençleri çok seviyorum. Güzel işler yapsınlar istiyorum. Biz yoklukta neler yaptık neler” şeklinde konuşmuştu.

tuba büyüküstün

GENÇ OYUNCULARA TAVSİYE

Usta oyuncu Fatma Girik açıklamasında genç oyunculara tavsiye vermiş ve şunları söylemişti: “Onlar büyük tekniklerin olduğu devirde yaşıyorlar. Bunun kıymetini bilsinler ve yollarından dönmesinler. Her biri yıldız olabilir ama ‘Ben oldum’ havasına girmesinler. Yıldızlar da kayıyor, durmuyor yerinde. Bir sinema filmi ya da dizi ile parlarsın, bir bakmışsın sokakta yürüsen tanıyan yok. O nedenle sinema yolunda mücadele etsinler. Çok çalışsınlar.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir