Muhammet Mahmut Özyer’in kafasını duvara vura vura darp ettiği eşi Fatime Özyer yaşam mücadelesini kaybetti…

featured

Kilis’in Albay İbrahim Karaoğlan Mahallesi’nde 13 Ekim gecesi, evli çift arasında bilinmeyen sebeple tartışma başladı.

Tartışmanın alevlenmesiyle 29 yaşındaki Muhammet Mahmut Özyer, 20 gün önce kız bebeklerini dünyaya getiren 27 yaşındaki eşi Fatime Özyer’i vahşice dövmeye başladı.

KAFASINI DUVARA VURARAK SALDIRDI

Kafası duvara vurularak dövülen kadının burnunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar meydana geldi.

Saldırının etkisiyle 20 günlük anne, beyin kanaması geçirdi. Bina sakinleri gürültüyü duyarak polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, Muhammet Mahmut Özyer’i gözaltına alıp, yerde hareketsiz yatmakta olan Fatime Özyer’i Kilis Devlet Hastanesi’ne götürdü.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Tedavi altına alınan Fatime Özyer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Fatime Özyer’in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

“KIZIMI ÖLÜME TERK ETMİŞLER”

Fatime Özyer’in babası Ahmet Çetin, kızının ölüme terk edildiğini belirterek, evlendiği günden bu yana sürekli şiddete maruz kaldığını ve ailesinden sakladığını söyledi.

Çetin, ”Kızımı eşi öldürmeye tam teşebbüs ederek saldırdı. Kızım eşinin saldırısından sonra da ‘öldü’ diyerek bırakılıyor. Bize olayı da damadın annesi gece saatlerinde haber etti ve ‘Kızınız hastanede gidin bakın’ dedi. Kızımızı oraya atıp gelmişler, ölüme terk etmişler. Hastaneye polis eşliğinde götürülüyor kızım. Kocası kızıma bugüne kadar hep şiddet uygulamış ancak kızım korkudan bunu bize söyleyememiş. Kızımı 19 yaşındaki oğlumu, yani kardeşini öldürmekle tehdit etmiş. Kızım kendisine uygulanan şiddeti bize söylemesi durumunda 19 yaşındaki oğlumu öldürecekmiş ve kimse görmeden gömecekmiş. Bu korkudan dolayı kızım duruma bize anlatamamış.” dedi.

“BİR BABA OLARAK YÜREĞİM YANIYOR”

Ahmet Çetin, kızını döverek ölümüne neden olan Muhammet Mahmut Özyer’in hak ettiği cezayı almasını istediğini söyleyip; ”Kızımda beyin kanaması olmuş, kalp durması yaşanmış, burnu kırık, vücudunun her yeri morluk içerisinde, hayatını kaybetti. Bir insana yakışmayacak şekilde, kızımı bu hale getiren eşi aynı gün tutuklanarak cezaevine konuldu.

Önce darp, yaralama diye düşünülmüş. Sonra doktorların raporu ile bunun bir darp olmadığı ve öldüresiye dövüldükten sonra ölüme terk edildiği anlaşılması üzerine şahıs tutuklanmıştır. Tek istediğim böyle vahşi kişiler cezasız kalmasın. Bir baba olarak yüreğim yanıyor. Allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir