Fatih’te 14 yaşındaki kızı taciz eden kırtasiyeci serbest bırakıldı

İstanbul Fatih'te bir kırtasiyeci 14 yaşındaki kız çocuğunu 45 dakika boyunca taciz etti. Kırtasiyeden çıkan kız durumu ailesine anlatınca aile durumu polise bildirdi. Tacizi itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı.

featured

İstanbul Fatih’te mide bulandıran bir olay yaşandı. İddiaya göre, 14 yaşındaki kız öğrenci, 28 Aralık günü okul çıkışında Fatih Seyyid Ömer Mahallesi’nde cadde üzerinde bulunan bir kırtasiyeye girdi. İçeri girdikten bir süre sonra kırtasiye çalışanı yanına yaklaştı.

Kırtasiye çalışanı, kimsenin içeride olmadığı sırada kız öğrenciye sarılmak ve kız öğrenciyi öpmek suretiyle istismara başladı. Yaklaşık 45 dakika süren tacizin ardından bir müşteri içeri girdi. Müşteriyi gören şüpheli, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti.

Kırtasiyeden çıkan genç kız, evine giderek durumu ailesine anlattı. Genç kızın ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. Taciz şüphelisi A.S., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Şüpheli A.S., ifadesinde kırtasiyeye giren genç kızı tanımadığını ve ismini bilmediğini söyledi. İlk önce genç kızın kendisine sarıldığını iddia eden şüpheli, daha sonra öptüğünü itiraf etti. Taciz şüphelisi A.S., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaşanan olay kırtasiyede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kız öğrenciye sarılan kırtasiye çalışanının tacizde bulunduğu görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. M. Paykamaz Avatar
    1 sene önce

    Tacize ve tecavüze karşıyız ama kızda da hata var. Yaşının 14 olması onun masum olduğu anlamına gelmiyor. Geçmişte ülkemizde 14 yaşındaki kızlar kanunen evlenebiliyordu. Bugün birçok ülkenin kanunlarında “rıza yaşı” diye bir şey var ve buna göre bazı ülkelerde 14 yaşındaki kızlar ilişkiye girebiliyor. Biz ortaokuldayken kendilerinden yaşça büyük, belki 20 küsur yaşlarında erkeklerle takılan kızlar vardı. Görüntülerde kız hiç de zorlanmış gibi durmuyor, hatta karşılık veriyor. Belki de mahalleden bir gören falan oldu, o da adamı suçladı. Fakat kendisinde de suç olduğu görülüyor.