Fatih Ürek’ten Demet Akalın’a sert sözler: ‘Böyle giderse de kaybetmeye mahkum’

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, konuk olduğu programda eski dostu Demet Akalın'ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Uzun süredir arası ünlü şarkıcı Demet Akalın ile açık olan Fatih Ürek, "Çarşısı pazarı açık olsun, hayırlı işler diliyorum. Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef Demet'çiğim, değilsin." diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Akalın'ın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Buket Aydın ile Yüz Yüze programının bu haftaki konuğu oldu. Tüm sorulara samimiyetle cevap veren Fatih Ürek, eski dostu Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ürek, Demet Akalın hakkında şunları söyledi:

“Demet Akalın kendi dengelerini korumak zorunda artık bunu düşünsün, bir anne artık çünkü. Şu andaki kalıbından çıkması gerekiyor. Yanlış insanlarla temasa girdi, kaybediyor. Böyle giderse de kaybetmeye mahkum. Özünde çok iyi, yardımsever bir insan ama benim için sıfırlanmıştır. Kimlerle konuştuğuna dikkat etsin. Kızına beddua etmişim ben, öyle söylemişler ona. Çok mantıksız… Halbuki onun için bahane oldu bu. Benim bunu söylemeyeceğimi biliyordu, saçmaladı. Çarşısı pazarı açık olsun, hayırlı işler diliyorum. Tapılası bir kadın olmak istiyorsun ama maalesef Demet’çiğim, değilsin.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir