Fatih Terim’e ‘Sen mafya mısın?’ diyen Gökhan Çıra şimdi de hakemi darbetti!

featured

 

Fatih Terim’e “Sen mafya mısın?” diyen eski futbolcu Gökhan Çıra, bu kez de hakeme saldırdı.

Misli.com 3. Lig‘deki Bayrampaşa-Karbel Karaköprü karşılaşmasında olay çıktı. Mücadelenin 67. dakikasında 2-1 geride olan Bayrampaşa‘nın Asbaşkanı Gökhan Çıra, sahaya girip karşılaşmanın hakemi Necati Selçuk Şahin’e tehditler savurarak saldırdı. Gökhan Çıra, Tuzlaspor’da oynarken kupa maçı sonrası Fatih Terim’e “Sen mafya mısın?” sözleriyle gündeme gelmişti.

 

 

Sahada yaklaşık 10 dakika kalan Gökhan Çıra, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılmasına rağmen emniyet mensupları tarafından güçlükle tribüne çıkarıldı.

 

Yaşanan olayların ardından 76. dakikada Şahin Aygüneş’in golüyle Bayrampaşa skorda dengeyi sağladı. Maçın son golü ise 84. dakikada Göksen Serhan Durmuş’tan geldi ve Bayrampaşa sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6BqwJERAMng

GALATASARAY MAÇINDA DA OLAY OLMUŞTU

Futbolculuk kariyerinde son olarak Tuzlaspor’da forma giyen Gökhan Çıra, Ziraat Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz sezon oynanan Tuzlaspor- Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalarla da gündem olmuştu.

FATİH TERİM’DEN ÖZÜR DİLEDİ

Maç sonu ” Fatih Terim’in ekibinden biri de yumruk attı. Fatih Terim de beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın?” şeklinde açıklamalar yapan Çıra, daha sonra tecrübeli teknik adamdan özür dilemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir