Fatih Terim resmen bıraktı! İşte Terim’in gitmeden önce Galatasaray yönetimine sunduğu rapor…

featured

Sarı-kırmızılı ekipte yeni yönetimi belirleyecek seçim beklenirken kontratı bu ay sonunda bitecek Fatih Terim transfere dair raporunu iletti ve İstanbul’dan ayrıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Deneyimli teknik adam, Galatasaray’ın 5 bölgeye takviye yapması gerektiğini belirtti.

Marcelo Saracchi ve Emre Taşdemir’in sözleşmelerinin bitecek olması nedeniyle Fatih Terim, sol beke takviye yapılması gerektiğini iletti. Sağ bekte de Martin Linnes ve Şener Özbayraklı’nın kontratı sona eriyor. Terim bu bölgeye de takviye yapılması gerektiğini vurguladı.

Raporda ayrıca doğru kadro planlaması adına Galatasaray’ın yerli bir stoper takviyesi ile birlikte orta sahada ön libero pozisyonuna ve forvete transfer yapması gerektiğine dikkat çekti.

Fatih Terim raporunda özellikle iki ismin adını vererek söz konusu futbolcuların takımda tutulmasının gelecek sezon hedefleri için önemli olduğuna vurgu yaptığı belirtildi. Fatih Terim, devre arasında kiralanan Halil Dervişoğlu ile Gedson Fernandes’in de sarı kırmızılı forma altında gelecek sezon daha önemli işlere imza atacağına inandığını ve bu iki futbolcunun da transferine çözüm üretilmesi gerektiğini dile getirdi.

Arda Turan’dan duygusal veda

Şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan ve averajla Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’da Fatih Terim, sezonun tamamlanmasıyla yeni yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktı. Terim’in İstanbul’dan ayrılmasıyla takım kaptanı Arda Turan’dan sürpriz bir paylaşım geldi.

Fatih Terim’e karşı olan sevgisini birçok kez dile getiren Arda, Terim ile olan bir fotoğrafını duygusal notla paylaştı. Arda, ‘Sevince böyle bakarsın…” notunu düştü. Sarı-Kırmızılı takımın taraftarları kısa süre içerisinde bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir